iPon Hírek

Bemutatkozik az Overwatch új hőse

Dátum | 2016. 07. 13.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Az Overwatch új, huszonkettedik hőse nem más, mint Ana Amari. A történet szerint a hölgy amellett, hogy Pharah anyukája, valójában az eredeti Overwatch egyik alapító tagja is volt. Aztán Widowmaker lelőtte, és mindenki azt hitte, hogy halott. De most nagy meglepetésre visszatért. Játékmechanikailag egy támogató sniperről beszélünk, aki egyaránt tudja sebezni az ellenségeket, és gyógyítani a barátokat. Szintén hasznosnak tűnik, hogy el tud altatni ellenfeleket, amivel egyébként meg lehet szakítani egy folyamatban lévő ultimate-et is. Ami Ana ultimate-jét illeti, rövid időre egy nagy sebzés / sebesség / védelem bónuszt tud adni egy csapattársának.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. masko
2016.07.13. 09:26
Nem a csapatnak, csak egyetlen csapattagnak ad bónuszt az ulti.

Érdekesnek tűnik, nem lesz könnyű játszani vele, de talán így szívesebben vesznek supportot az emberek. Én mindenesetre nagyon várom. Meglepődtem a karakteren is, de tetszik a sztori amit köré fontak. Szerintem Widowmaker lelövésével azért habozott, mert ismerte és tudta hogy agymosás miatt ilyen és nem volt szíve meghúzni a ravaszt.

Kíváncsi vagyok, hogy a csapattársakat gyógyítani mesterlövész módban is lehet-e. Nem lenne rossz messziről gógyítgatni és buffolni/debuffolni az embereket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. hEngi
2016.07.14. 09:55
Már játszható is? Vagy még csak mutiba van?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. idArns hEngi
2016.07.14. 13:00
Publikus teszt környezetben már apríthatsz Ancival, igazi játékba nem tudni még mikor kerül be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!