iPon Hírek

Bemutatták a Godus prototípusát

Dátum | 2012. 12. 18.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Peter Molyneux és csapata a 22 Cans végre közzétett egy videót is a Project Godusról, amelyhez Kickstarteren keresnek még mindig támogatókat. A gyűjtésből már csak három nap van hátra, a kitűzött 450 000 Fontos összegből eddig 359 684 jött össze, úgyhogy a támogatóknak bele kell húzniuk, ha szeretnék, hogy megvalósulhasson a játék.

A filmen látható működő prototípust a csapat mindössze két hét alatt rakta össze, és a Godust mutatja működés közben (mivel prototípusról van szó, a grafika még nem végleges). A játékban istent alakítjuk, aki építő és pusztító hatalmának segítségével szerez magának híveket. Az elején két követővel kezdünk, akik, ha megfelelően gondoskodunk róluk  aztán szépen elszaporodnak és terjeszkedni kezdenek, ebben különböző talajalakítási műveletekkel lehetünk segítségükre. Ha az építkezések elérik a másik nép településének határait, kirobban a konfliktus, melynek eredményeképpen a kis hangyaemberkék még kisebb ökleikkel püfölni kezdik egymást, az elhunytak lelkei pedig szépen felszállnak az égbe. Népünknek az ellenség házainak elpusztításával is besegíthetünk, a sajnos kissé általános jellegűre sikerült filmecske, amely bármelyik másik építgetős stratégiai játék/istenszimulátor prototípusának demonstrációja is lehetne komolyabb isteni hatalmak bemutatásával egyelőre nem szolgál.

 

Kapcsolódó cikkünk:
Godus - egy újabb Molyneux projekt

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. arn
2012.12.18. 15:37
hat baze, ha igy ertelmezem, mar a dune2ben is en voltam a god... epitkeztem, es ha elertem a masik hatarat, akkor elkezdtek egymast pofolni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95
2012.12.18. 16:51
Molyneux-ot ideje lenne száműzni valahova, ahol nem tud több kárt okozni a gamer világban, igazából semmilyen világban sem. A Nemzetközi Űrállomás lenne a legjobb, ott a leglassabb a net.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Trevize198...
2012.12.18. 17:40
Én is úgy érzem, hogy a kezdeti zsenialitása köddé vált és most már csak erőlködik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!