iPon Hírek

Bemutatták a Star Ctizen FPS modulját

Dátum | 2014. 11. 04.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Star Citizen űrszimultorban nemcsak űrhajókkal lehet kereskedni és harcolni: karakterünk bőrébe bújva gyalog, kézifegyverekkel felszerelkezve is nekieshetünk ellenfeleinknek. Chris Roberts és csapata, a Cloud Imperium Games a hétvégén mutatták be az ambiciózus, több millió dolláros projekt FPS modulját a PAX Australián. A modul még fejlesztés alatt áll, de a bemutatóban már látható, hogy fog kinézni, amikor több játékos együtt elindul, hogy körülnézzen egy űrállomás belsejében, és ott tűzharcba keveredik más játékosokkal. A bemutató második részében a zéró gravitációban történő harcot tekinthetjük meg. A Star Citizen a Crytek féle CryEngine legújabb változatára épül és Chris Roberts ígérete szerint Crysis-szintű látványt és effekteket kapunk majd az FPS-részben, amit egyébként az Illfonic fejleszt. Ők csinálták a THQ CryEngine 3-as shooterét, a Nexuizt is. A Star Citizent modulonként fogják kiadni, melyek várhatóan 2016-ra fognak egy teljes játékká összeintegrálódni. Egyelőre a Hangar és az Arena Commander modulok jelentek meg. Az FPS rész megjelenését 2015 elejére tervezik. A bolygókon játszódó részek, a történet és a hatalmas állandó univerzum még mindig fejlesztés alatt állnak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

19. Lazahunter
2014.11.04. 12:54
Kíváncsi leszek mi valósul meg ebből és végül mennyire lesz tényleg olyan, mint amilyennek megálmodták, vagy csak egy nagy lufit kapunk.

Nagyon a grafikára mennek, de remélem a tartalom még durvább lesz ... mindenesetre van még mit dolgozni rajta, mert a múltkor, mikor az úrhajó leszállt és kiment az emberke az állomásra, minden jól nézett ki, csak éppen a karakterünk nem, és a mozgáskultúrája (animációja) egy 15+ éves játék rokkantnyugdíjas szereplőjére hasonlított.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. sensorprim...
2014.11.04. 12:58
Nem tudom ki hogy van vele de ez legalább annyira szar volt mintha kontrollerrel játszanák, alig fordul és pontatlan célzások.
Annak ellenére hogy láthatóan bill-el nyomják.
Az emberek meg úgy mennek mint aki beszart.
Nagyon idegesítő volt végig.

szerk.
időközben ránéztem a csapat előző munkájára erre a Nexuiz-re, már nem is csodálkozom a minőségen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. m76
2014.11.04. 16:04
A mozgás animációk én is remélem hogy csak placeholder szerepet töltenek be, mert ez így vállalhatatlan, még az fps nézetben is a többi játékos animációjánál is zavaró.

Én nem a lufitól félek hanem inkább attól, hogy amíg folyamatosan dobálják a pénzt az emberek nekik, nem is tudom mi érdekük van arra, hogy ebből valaha több legyen mint pre-alpha modulok meg tech-demok, meg marketing bs.

Na meg állandóan csak a star citizen-ről van szó. SQ42-ről olyan síri csend van az eredeti kickstarter kampány óta mintha nem is foglalkoznának vele egyáltalán, pedig én főként amiatt szálltam be, nem holmi MMO miatt.

Hangar module-t egyszer néztem meg, még amikor megjleent (rém gagyi volt), a dogfight module-t pedig még meg se néztem, mert minek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Mark29
2014.11.04. 16:26
jajj istenem látom senki nem néz utánna a dolgoknak és a cikk is hiányos

Animációk placeholderek valóban, most kezdik majd el mocappelni az újakat ezeket még hangárhoz adták ki az első buildben

SQ42 folyamatosan csinálva van, a hajók azért jönnek ilyen sorrendben mert azokat csinálják előbb amik sq 42-höz kellenek , nyilván nem mutatják be egy részüket, szó is volt erről a pipeline cikkükben.

Attol nem félnék hogy nem adják ki a játékot és "alfában tartják" azzal ők sem járnának jól + egyszerre készülnek a mobulok nem egymás után de nyilván egymásra épülnek így be kell várniuk a hozzájuk szükségeseket planetside/social modul is az fps-sel egyidőben jön majdnem , ezután még jövőre kijön a PU , Sq42part1 béta.
--
Btw nem kellene elfelejteni hogy az fps csak egy bonusz tartalom az eredetileg tervezett játéknak, valamint a codokat már most veri és nem kell érte külön fizetni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Kerty
2014.11.04. 18:17
Na, kezd tetszeni ez a játék.

Szóljatok 4 év múlva ha kész lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. HodosyAkos
2014.11.04. 22:44
Kedves olvasók!

A Dragon Multigaming Klán ehhez a játékhoz keres komoly hozzáállással, 20 év feletti játékosokat!

Jelentkezni itt: https://www.facebook.com/groups/dragonmultigamingclan/

Mi valószínűleg Januárba beruházunk rá...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Asagrim Hodos...
2014.11.05. 00:39
Kedves Ákos!

Engem elsősorban ezzel kapcsolatban az a kérdés foglalkoztat, hogy vajon 20 év felett kinek van ideje "komolyan" foglalkozni egy játékkal meló mellett?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Diopapa Asagr...
2014.11.05. 07:11
Van már magyar org (itt nem klánok vannak ) kb 100 fős, akiknek már megvan a játék ( https://robertsspaceindustries.com/orgs/LIBERUMARM ) és az átlag életkor 30 év feletti....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. drenadar
2014.11.05. 08:05
Ez még nagyon nincs kész, ez csak egy ízelítő. Ebből bármilyen következtetést levonni felesleges... Először az AC sem volt túl kellemes, most már egészen jól játszható, de még mindig nincs kész!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. HodosyAkos Diopa...
2014.11.05. 08:29
Diopapa! Légyszi vedd fel velünk a kapcsolatot... lenne pár kérdésünk... Köszi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. wishformor...
2014.11.05. 09:09
@Asagrim
arra van ideje mindenkinek amire szakit, ennyi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. wishformor...
2014.11.05. 09:09
@Diopapa: fel is adtatok az eve-online-t?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Diopapa Hodos...
2014.11.05. 09:30
prohardver fórumon a megfelelő topikban vagy PM-ben állok rendelkezésetekre. Egyébként van ilyen is: http://starcitizen.hu

@wishformore: Igen, szerencsére sikerült lejönni a szerről
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Fratello Diopa...
2014.11.05. 11:05
Kéne egy valódi "hagyományőrző" magyar org, a vadászgépeikből hátrafelé plazmaíjjazó, Zero-G kulacsukból kumiszt szopogató harcosokkal, akik közben a pilótaülés alatt puhíthatnák a húst...

És a neve feltétlen Fekete Sereg lenne (esetleg Alpakka Horda, csak hogy teljes legyen a képzavar... )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. wishformor...
2014.11.05. 15:09
@Diopapa
a magyar eve online kozossegbol es a tapasztalatokbol kiindulva, kivancsi vagyok hogy vajon mikor esnek egymasnak a magyarok, es cincaljak szet ezt a nagy mar osszeborulast, vajon meg az elott bekovetkezik, hogy a jatekot kireleaselik?
Bar ez nagyban fugg a jatek asset management lehetosegeitol is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. wishformor... Frate...
2014.11.05. 15:10
Vagy mindjart rogton: Turani Koztarsasag
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Fratello wishf...
2014.11.05. 15:28
Tényleg nem akartam a Fonyódi Tibor-féle cuccal jönni...
(Ajánlott mindenkinek aki odáig van a scifi-ponyváért...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Diopapa wishf...
2014.11.05. 16:19
Valószínűleg hamar. Jelenleg még nincs játék, de a hangulat jó az orgon belül. Annyira nem kell talán majd véresen komolyan venni mint az EVE-et, valamint itt inkább a small scale pve / pvp lesz előtérbe tolva, szóval remélem mindenki megtalálja a neki való szórakozást és nem szakad sokfelé a társaság.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. VikMorroHu... m76
2014.11.05. 21:01
Chris Roberts nemrég elmondta (talán a GamesCon rendezvényen), hogy a Squadron 42 fejlesztése jól halad, de még nem mutatja be. Azt viszont érdemes róla tudni, hogy önmagában felér egy manapság megjelenő AAA kategóriás játékkal. Űrharc modult meg talán azért lenne érdemes megnézni, mert arra épül majd az egész Star Citizen játék, illetve lehet benne repkedni/harcolni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!