iPon Hírek

Bemutatták a Tropico 4-et

Dátum | 2010. 08. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Haemimont Games stúdió által fejlesztett Tropico 4 2011 második negyedévére várható. A hivatalos bejelentésbe csak a PC verziót említettek, de a hírek szerint lehetséges, hogy később lesz konzolra is.

Aki ne ismerné a szériát annak annyit, hogy egy építkezős és menedzsment szimulátor, melyben egy karibi sziget fölött vesszük át az uralmat a hidegháború idején. A negyedik részben visszatérhetünk mint El Presidente, aki Tropico szigetének diktátora. Célunk, hogy mi legyünk a környék szuperhatalma. Lesznek új ellenfelek és szövetségesek, valamint új missziók új térképeken. Választhatunk minisztereket, akik segítenek minket utunkon, bármilyen vitatható döntést is hozunk.

Nagy felbontású képek letöltéséhez katt!
A mai elvárásoknak megfelelően integrálva lesz a Facebook és Twitter, de ez csak a PC verzióban. Közvetlenül a játékból irkálhatunk a Twitterre, így folyamatosan friss információkkal áraszthatjátok el követőiteket. Screenshotjaitokat egyből tölthetitek fel a Tropico 4 Facebook oldalára, ahol összehasonlíthatjátok diktátor helyezéseteket is a listákon...

"Ha felül akarsz kerekedni az ellenzéken, annyi támogatást kell gyűjtened népedtől amennyit csak tudsz. A döntéseid meghatározzák majd birodalmad sorsát, de ami még fontosabb, a svájci bankszámlád méretét is." - olvashatjuk a hivatalos leírásban.

A Tropico 3 nem volt rossz, tesztünkhöz katt ide, kíváncsian várjuk, hogy mennyi újdonság lesz a folytatásban.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. neofery
2010.08.13. 19:08
Újra lehet rosszalkodni mint egy igazi diktátor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. lackoo1111
2010.08.13. 21:01
Maradok az első kettőnél.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Radon
2010.08.14. 09:54
Maradj csak...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. LavX
2010.08.15. 13:39
Fel is rakom a hármat! Meghozta a kedvem hozzá ez a hír!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!