iPon Hírek

Bemutatták az Overwatch új hősét

Dátum | 2017. 03. 03.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Az Overwatch 24. hőse Orisa lett, egy robot, aki főként tankként lehet segítségünkre a játékban. Fortify nevű képessége például ideiglenesen immunissá teszi a CC-hatásokra. Kicsit hasonlít Reinhardtra abban, hogy meglehetősen lassú, ám nagyon jó túlélő- és védelmi potenciállal rendelkezik, így a csapatösszeállítások középpontjává válhat.
Lesz egy védőmezője is, melyet vagy magára rakhat, vagy bizonyos távolságra maga elé. Mérete és alakja hasonlít Symmetra ernyőjéhez, de Orisa a földre helyezi el a sajátját. Elsődleges fegyvere a Fusion Driver, mellyel folyamatos sebzésre képes, de tüzelés közben nagyon lelassítja Orisa mozgását. Az alternatív megoldást a Halt! képesség jelenti, mely egy apró gravitontöltet, amit akkor robbantunk fel, amikor akarunk. Hatására lelassulnak az ellenfelek és a robbanás felé rántja őket egy gravitációs örvény. Ultimate képessége a Supercharger: a robot egy eszközt rak le a földre, a hatókörben lévő csapattagok sebzésnövelést kapnak, ugyanakkor az ellenfél könnyedén szétlőheti a kütyüt.
Orisa eredettörténetéből kiderül, hogy a 11 éves, gyerekzseni kibernetikus, Efi Oladele kalapálta össze és fejlesztette fel egy repülőtéri vesztes harc után. A robot jelenleg a tesztszerveren érhető el.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. KisDre
2017.03.03. 23:08
Felfedeztem egy hibát amit érdemes lenne a Blizzardnak orvosolnia.
Nincs ennek a karakternek feneke :Đ

/troll off
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tomchee KisDr...
2017.03.05. 04:19
Hanzot viszont kijavították.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. KisDre tomch...
2017.03.05. 16:39
Áu
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!