iPon Hírek

Benq MP771 short-throw XGA projektor

Dátum | 2007. 10. 30.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

A Benq hamarosan egy új projektorral jelentkezik a piacon, amely az MP771-es típusjelzést viseli. Az újdonság ún. short-throw technológiával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy körülbelül egy méteres távolságból képes 74 hüvelykes kép kivetítésére, ami figyelemreméltó teljesítmény.


A Benq MP771 tulajdonképpen egy XGA projektor, amely 1024x768 pixeles felbontással dolgozik, a lámpa fényereje 3000 lumen, a kontrasztarány 2000:1, ezen adatok fényében a termék átlagosnak is mondható, de mégsem az. A Benq a szerkezetnél az ún. Unishape technológiát alkalmazza, amely változó fényerősség használatát teszi lehetővé: a lámpa szinkronban működik a DLP tükrökkel és a színkerékkel, így körülbelül 40%-os növekedés érhető el a fényerősség tekintetében.

A termék rendelkezik VGA és HDCP támogatással bíró DVI-D bemenettel, valamint S-Video és kompozit csatlakozókkal is fel van szerelve. A Benq állítása szerint a készülék a színes falakra is képes pontos és szép képet varázsolni a fejlett színkorrekciós eljárásnak köszönhetően. A Benq egyelőre nem árulta el a készülék várható árát, az MP771 várhatóan november folyamán kerülhet a boltok polcaira.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.30. 12:07
A Benq hamarosan egy új projektorral jelentkezik a piacon, amely az MP771-es típusjelzsét viseli. Az újdonság ún. short-throw technológiával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy körülbelül ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!