iPon Hírek

BenQ S6 MID: a stílusos tábla

Dátum | 2008. 10. 07.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Szó szerint, minden értelemben. Az S6 MID elsőként Olaszországban bukkant fel, de miután saját, globális termékoldalt kapott a BenQ-nál, így várhatóan hamarosan világszerte is megjelenhet a boltok polcain.


Képességeit tekintve egy 800MHz-es Atom adja a lelkét, míg az érintőképernyője 4,8 hüvelykes és 800x480-as felbontású. A vezeték nélküli sebessége pontosan nem ismert, csak hozzávetőlegesen jelölhető meg 3,5G-sként . Emellett a készülék globális érkezésére utal az a tény is, hogy a már meglévő 900/1800/1900MHz GSM/GPRS/EDGE hálózatfrekvenci-támogatás mellé bevezették még a 2100MHz UMTS/HSDPA-t is.

Jár hozzá egy ceruza, de természetesen ujjal is vezérelhető, valamint a beépített háromtengelyes G-érzékelők-révén sokmindent elérhetünk pusztán a készülék megfelelő mozgatásával/megdöntésével/megrázásával is. Visszatérve még egy pillanatra a hálózat témakörére, WiFi-modulból 802.11b/g-vel rendelkezik, Bluetooth-ból pedig 2.0-val, így más kompatibilis eszközökkel is könnyen szinkronizálható.

Használható továbbá multimédia-lejátszóként is, köszönhetően az Ogg, DiVX 5/6, VC1, H.264, plusz további népszerű formátumok támogatásának, valamint a MIDI, MP3, Ogg és WAV-fájlok lejátszásának. Megjelenési dátum és ár még nem ismert, viszont Olaszországban jelenleg $580-nak megfelelő összeg ellenében kapható.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások