iPon Hírek

Bétában a Dragon Age Keep

Dátum | 2014. 10. 30.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Dragon Age Keep webes alkalmazás segítségével nyomon követhetjük milyen döntéseket hoztunk a Dragon Age széria eddigi részeinek végigjátszása során és eljátszhatunk a különböző variációkkal is. A weboldalra Origin fiókunk segítségével jelentkezhetünk be. Ha a sikerült valamilyen érdekes variációt összehoznunk, azt exportálhatjuk majd a Dragon Age: Inquisition bármelyik verziójába. Az Inquisitionbe sajnos nem lehet majd importálni a korábbi részek játékállásait. A Keepbe sem magát a játékállást vihetjük át, hanem a trófeák, achievementek és karakter profilok kerülnek be, az alkalmazás ezeket aztán szinkronizálja és kitölti a hiányzó részeket (pl. ha nem vettünk meg minden DLC-t). Ha végeztünk, a Dragon Age Keep szabadon enged és eljátszhatunk a különböző döntésekkel és azok következményeivel. A végeredményként összeállt történetet minden alkalommal szinkronos animáció formájában tekinthetjük meg. Az alkalmazás nemcsak a régi Dragon Age játékosoknak szól, segítségével a szériát nem ismerők is betekinthetnek az Inquisition előtti korszak történeteibe, és eljátszhatnak a különböző szálakkal. Az Inquisition kezdetekor felhasználhatjuk a Keepben összerakott saját történetünket, de indulhatunk teljesen tiszta lappal is, az Inquisition alap kiindulási helyzetéből (a Dragon Age sorozat játékaiban a Mass Effect szériától eltérően nincs olyan szoros összefüggés a részek között, nem ugyanaz a főhős). A Dragon Age: Inquisition megjelenéséig már nem kell sokat várni a rajongóknak, a játék november 21-én jön ki PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS3-ra és Xbox 360-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. leviske
2014.10.30. 14:52
Az egészben a szomorú az, hogy a zárt béta alatt még működött egy darabig az import. Nem értem miért vették végül mégis ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. m76
2014.10.30. 15:25
Lusták voltak save importot csinálni a játékba de erre a bohócságra volt idő.

Én nem emlékszem a legtöbb döntés létezésére sem a korábbi részekben, hogy állítsam elő a saját világom akkor rendesen? Inkább csináltak volna rendes save importot e helyett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Stomi
2014.10.31. 11:24
Ha valóban nem emlékszel arra, hogy mik voltak a döntéseid a korábbi részekben, akkor az Import save se fog rajtad segíteni, mintha nem is lenne.

Ha meg emlékszel, akkor nem kellene, hogy túl nagy fejtörést okozzon itt összeállítani a te verziódat az előzményekről.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. s_erno
2014.11.03. 14:20
Mondjuk azt én sem értem, hogy egy kb. 2 (DA1-DA2) *20-as file, pl. xml beimportálását miért olyan nagy cucc leprogramozni. Pláne, hogy ez elviekben a DA2 ben működött. Nem azt mondom, hogy rossz ötlet ez a Dragon Age Keep, de mellé egy old-school import funkció nem lenne rossz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!