iPon Hírek

Betekintés a Star Wars: Battlefont - Battle of Jakku DLC-be

Dátum | 2015. 08. 31.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Jakku bolygó, és a Birodalom ellen ott folytatott csata fontos részét képezi majd a a következő Star Wars-filmnek. És ugyan a Star Wars: Battlefontban alapból nem lesz benne, ezt kapjuk meg első DLC-ként, egészen konkrétan december 1-jén. Habár túl sok konkrétumot egyelőre nem árult el a DICE, legalább már némi fogalmunk lehet róla, mire is készülnek. Az Endoron aratott győzelem után járunk, a Jakku bolygó az egyik utolsó, ahol még aktív harc folyik a Birodalom és a Lázadók erői között. A DICE grafikusa, Anton Grandert elmondta, az alant látható koncepciórajzok igyekeznek bemutatni azt, mire s számíthatunk majd a játékban: hatalmas, megdöbbentő méretbeli eltérésekre.
A csatatéren egy Csillagromboló zuhant le, mely többnyire működésképtelenné vált, a hajtóművei még mindig izzanak, és füst ömlik belőle. A hajó belsejéből rohamosztagosok tömegei kerülnek elő, akik igyekeznek felvenni a harcot a Lázadókkal. A DICE célja egy olyan pálya megalkotása volt, ahol a játékosok átélhetik a teljes csata érzését. A felülről hulló törmelékek jelzik majd, hogy ott még mindig dúlnak a harcok, míg a földhöz közel a katonák küzdenek egymással, és X-wingek valamint TIE Fighterek küzdenek vívnak ádáz harcot.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

14. FaL
2015.08.31. 14:48
"és füst ömlik belőle"

DICE...stop, pls!

1. ha csak díszítőelem a füst, akkor feleslegesen zabálja az erőforrásokat
2. ha pályaelem, akkor a fene a pofájukat már vele, tetves BF4-ben is ha hófúvás van, nem lehet semmit látni és így játszani sem. Nem értem miért jó egy olyan elemet beletenni egy játékba, amitől az egyetlen célját veszti el.

"és X-wingek valamint TIE Fighterek küzdenek vívnak ádáz harcot."

Ennek meg semmi értelme. Vagy ádáz harcot vívnak, vagy küzdenek, kérlek válassz!

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Atesz1987
2015.08.31. 15:23
De hiszen még meg sem jelent! Ne már!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Ranger FaL
2015.08.31. 15:46
1. egy játéktérnek azért legyen már meg a feelingeje. Nem vagyok grafikabuzi, de azért már az is véglet, hogy mindent áldozzunk fel a +fps-ért mert ha több fps-em van akkor 0,001% al jobban beadja majd a játék a lövést. Komolyan, mint cs-ben, tüntessük el a pálmafákat, mert attól gyorsabb lesz a játék.

2. húúú szörnyű hogy van egy olyan feature, ami megváltoztatja a látótávolságot, ezért máshogy kell egy pályát játszani, mint a többi 16-ot. Ja bocs, hogy a vihar meg a csökkent látótávolság miatt nem tud a kemper sniper a pálya másik végéről agyonlőni, tényleg szörnyű dolog.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Szefmester
2015.08.31. 15:56
Játék sehol, de a déelcé már bejelentve.... Na ezért sem fogok soha fizetni. (eddig sem akartam mert multis fps. )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.08.31. 15:59
1. feelinget ad ezer más dolog is de a füst pl. kifejezetten erőforrásigényes dolog
(és bár én sosem mentem a +0,01 FPS-re, de igenis jobb játékélményt nyújt egy shooter 60fps-el mint 30-al, szóval feleslegesen ne zabálja a dolgokat semmi)

2. mivel ezek a játékok arra mennek, hogy frageld a másikat, ha bármi ennek az útjába kerül az nem feature, hanem hiba/akadály. azzal még nem is lenne bajom, ha nagy távolságokban tenné lehetetlenné a célzást, de ez pl. 3m-ről is ugyanolyan fehér képernyőt jelent, mint 300m-ről. ne ilyen hülyeségekkel "különböztessék" meg a pályáikat a többi 16-tól...

Abba meg végképp ne menjünk bele, hogy előre félek, ez a játék is csak szép lesz, ilyen füsttel, olyan időjárással, amolyan bescanelt modellekkel, hipi szupi frosztbájt 95429-es motorral, csak játékélmény nem lesz benne, ellenben bug az dögivel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. inverzmous...
2015.08.31. 16:10
Eddig eskü vártam a játékot, de már most elcseszik a DLC-zéssel. Dugják fel, mocskos parasztok Manapság luxus teljes játékot kiadni?!!

Majd origin akcióba megveszem a goty-t 5 euróért... szemetek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Kerty
2015.08.31. 16:17
tipikus EA
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Sr4c
2015.08.31. 16:20
Loool még meg sem jelent már nyomatják a DLC-t miarákfene ez?
Oké, hogy pár hónappal a játék után kidobnak kiegészítést, mert már unalmas pár pálya az aktív játékoslétszámnak, de ÍGY? O
Menjenek a rákba.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. kissd285
2015.08.31. 17:34
Még mielőtt felrobbannátok az idegben a DLC miatt , tudatom mindenkivel, hogy ingyenesen érkezik. Az előrendelők előbb játszhatnak vele de egy kb egy hétre rá megkapja mindenki. A többi persze más kérdés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. corzi FaL
2015.08.31. 17:44
A haboruba is akadaly a homokvihar, de meg sem reportolod a termeszetet azert, mert nem tudsz tole megolni mast... Atjon az elmeny es jo, hogy lesz fust stb. mert ezek azok az aprosagok ami maitt meginkabb beletudja elni magat az ember. Full grafon meg nyilvan nem egy 100ezres konfiggal kell, ha pedig valaki aldoz a gepere akk menni fog fulll-on is rendesen, ha meg nem akk lejebb veszi a grafikat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Manyci Range...
2015.08.31. 17:44
1. Egyetértek

2. Ez hülyeség. Addig, amíg nem teszi totál lehetetlenné a játékot (BF4 Operation Lockeren ha a kinti részen mászkálsz és rossz irányba nézel, akkor konkrétan SEMMIT nem lehet látni. Még célzás nélkül talán, de mivel az optika is befagy a fegyveren, amin ráadásul tükröződik a csodálatos fehér hó, célozva lehetetlen bármit is csinálni. Nem egyszer haltam meg azért, mert egyszerűen senkit nem láttam, pedig utólag kiderült, hogy 3 méterre volt előttem. Ráadásul azt meg se említsük, hogy a "szél" miatt mindig csak az egyik irányba nézőket szopatta a játék: az egyik csapat mindig szarrá verte a másikat, mert az épp nem látott semmit. Még az a mázli, hogy a "szél" néha megfordult.) van értelme, de csak bizonyos keretek között. (ugyancsak BF4-es példa: a Gulf of Oman pályán a homokvihar pl jól lett megcsinálva: repülővel és helikopterrel tényleg elég nehéz érvényesülni, de a földieknek teljesen normálisak a látási viszonyok. És igen, tényleg legalább nem szednek le a mesterlövészek.) De a lényeg a mérték!!! És szerintem FaL is erre gondolt. És valljuk be, hogy a DICE valóban hajlamos elvetni a sulykot (hóvihar, amitől nem látsz, szemedet kicsesző lámpák, autók lámpái, amik a kocsi karosszériáján KERESZTÜL vakítanak el, stb.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Szebko
2015.08.31. 22:36
Szidjátok az egészet mert később DLC-ként adják ki a mapot(amit elv tényleg ingyenes lehet majd tölteni) de ha alapból benne lenne a játékban és spoilerezné a VII. részt ti lennétek a legjobban felháborodva.... just sayin' -_-
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.09.02. 17:00
Aha mert az EA-re annyira jellemző az ingyenesen elérhető DLC-k áradata... -.-'

Naná, hogy a népek azt gondolják, hogy 5-10 dollár lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mainframe
2015.09.03. 14:36
Bírom, hogy megint mindenki előre telesírja a párnáját, pedig a DLC ingyenes lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!