iPon Hírek

Betörtek a Robotoki irodájába

Dátum | 2014. 01. 09.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Múlt éjjel majdnem kirabolták a Robotoki stúdiót, melyet a Call of Duty kreatív stratégája, Rob Bowling alapított és vezet. Két feketébe öltözött alak betörte a bejárati ajtó üvegét, az egyik már be is mászott a lukon, amikor Bowling megjelent és elriasztotta a betörőket, akik őt meglátva nagyon gyorsan kereket oldottak. A biztonsági kamera felvette a történteket, ezt alant meg is tekinthetitek.
Bowling Twitteren azt írta, hogy nem volt szerencséje a betörőknek, mivel ő késő estig bent dolgozik az irodában. A Polygonnak adott interjúban így foglalta össze az eseményeket: "7:20 körül, miután rajtam és az effektekért felelős társamon kívül már minden dolgozó elment, két férfi jött a Robotoki bejárati ajtajához, egy kővel bezúzták a biztonsági üveget aztán elkezdték berugdosni a meggyengült üveget." "Ahogy meghallottam a hangot, elkezdtem lerohanni a második emeleti irodából az előtérbe, és szembe találtam magam a két férfival, akik közül az egyik már bejutott." Úgy látszik a Robotokinál minden évben történik valami érdekes, tavaly júniusban a stúdió egyik munkatársa a pánikriasztó gombját nyomta meg véletlenül, aminek következtében fegyveres rendőrök vették körül az épületet. A Robotoki jelenleg a Human Element című posztapokalipikus zombi játékon dolgozik, ami 2015 végén fog megjelenni PC-re és konzolokra. A játék anyagairól többszörös mentés készült, fizikálisan és a felhőben is, így abban nem eshetett volna kár akkor sem, ha a betörők sikerrel jártak volna és elviszik a felszerelést.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. DogTheDog
2014.01.09. 13:35
Hamarosan kijonnek egy trailerrel,vagy valami massal es kellett nekik a hirveres?Csak mert ez a video/betores kisse cinkes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szefmester
2014.01.09. 13:55
na igen.. ennyire amatőr bandát... szenvednek a kis alsó üveggel, mellettük megy egy nagy panoráma ablak.... maszk sem volt a kamerák ellen...

vagy marketing, vagy papírkutyák folytatása készült
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95
2014.01.09. 17:59
Ez szerintem is marketing gyanús. Mindenesetre nem tudom, hogy hogyan ijedt meg 2 betörő egy kockától.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Cheatman97
2014.01.09. 19:56
hát most ez vagy benne lesz a játékban, hogy ki kell üldözni a betörőt a robotoki irodájából, vagy nem is tudom.. mindenesetre biztos hogy csak ötleteket akartak adni a Call of Duty fejlesztőinek, meglehetősen rászorulnak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ITEM00
2014.01.11. 16:56
Vicces jelenet. Egy normális biztonsági üveget nem tudtak volna betörni,de ugye mindenhol spórolnak.

Just how tough is Security Glass?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!