iPon Hírek

Beyond Good & Evil 2: messze még a megjelenés

Dátum | 2012. 05. 10.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Beyond Good & Evil folytatását már 2008-ban bejelentették. Az alkotók 2009-ben még úgy nyilatkoztak, hogy már elég erősek a konzolok a játékhoz, de úgy látszik azóta megváltozott a véleményük. Michel Ancel, a sorozat atyja megerősítette, hogy a Beyond Good & Evil 2 már a fejlesztés aktív fázisábban van, de azt is elmondta, hogy valószínűleg már a következő generációs konzolok idejében fog csak megjelenni.

Ilyet tud a játék motorja
"Nem teszünk olyan ígéretet, amit nem tudunk megtartani" – mondta egy interjúban az alkotó. "A fejlesztés aktív fázisában vagyunk, jelenleg csak a játékra koncentrálunk és a lehető legjobbat próbáljuk kihozni belőle. Ha egy bizonyos konzolra fókuszálnánk, az csak eltérítene a célunktól. A projekt nagyon ambíciózus, és szükségünk van a megfelelő technológiára, hogy beteljesítsük ezt az ambíciót. Először magára a játékra koncentrálunk, aztán megnézzük, mi az, ami képes a futtatására. Nem tudjuk, ez mikor lesz elérhető, ezért nem mondunk évszámot"

Egy kiszivárgott videóban látható volt, hogy a Mirror's Edge-hez hasonló parkour-részek lesznek a játékban. Ancel elmondta, hogy nem a DICE játékából merítették ehhez az inspirációt, a koncepciót már jóval a Mirror's Edge megjelenése előtt elkészítették, és inkább a Prince of Persia és az Assassin's Creed voltak hatással rájuk.

"A kamerát nagyon dinamikusan használjuk, az akció során sokat rázkódik, hogy még jobban életre keltse azt, mintha egy híradós csapat követné a főhőst. Jade-et. Lehet, hogy ebben hasonlít a Mirror's Edge-hez, de a játék teljesen más."

A Beyond Good & Evilt eredetileg trilógiának tervezték, úgy tűnik, nemcsak a harmadik, de a második részre is sokat kell még várnunk.

 

Helikopter modell a játékból


 

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. noPublicFG
2012.05.10. 12:57
huhú, ez jó soká lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Lacroix
2012.05.10. 14:18
PC-n úgy is futni fog
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95
2012.05.10. 19:08
Konzolokra alapoznak, irányítás egy förtelem lesz. Csakúgy mint majd az AC3-ban.
Úgy fogalmaztak, hogy "kontrollerrel különösen egyszerű lesz irányítani" nos ez mindent elmond.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. shaddam
2012.05.10. 19:55
mikej95 Nem tudom játszottál-e az előző résszel.Kb el nem tudnám képzelni billentyűn, mégse sírt senki
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. szmt
2012.05.14. 14:48
@noPublicFG: Ja, sajnos
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!