iPon Hírek

Bezár a Sleeping Dogs fejlesztője

Dátum | 2016. 10. 19.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Bezár a United Front Games. Habár erről hivatalos bejelentés továbbra sincs, a stúdió munkatársai Twitteren egyértelművé tették, hogy itt a vége, kénytelenek új állás után nézni. A Vancouverből dolgozó csapat talán legismertebb játéka, a Sleeping Dogs, amiről nagyon sokáig azt lehetett hinni, hogy valójában a True Crime: Hong Kong, csak átnevezve. Ezt a teóriát azonban hamar megcáfolták, és kiderült, hogy a Sleeping Dogs valójában egy teljesen új fejlesztés, amivel egy új sorozatot akartak elindítani. A United Front Games olyan játékok fejlesztésébe is besegített külsősként, mint a Halo: The Master Chief Collection, de ők készítették a Tomb Raider: Definitive Edition portját is Xbox One-ra. Ezen kívül az ő nevükhöz köthető a PS3-as ModNation Racers, valamint a LittleBigPlanet Karting - utóbbit a Media Molecula segítségével hozták össze. Ezek mellett viszont a saját projektjeikkel rendre problémák adódtak, így jó ideje kérdéses volt már a stúdió jövője. Miután a Sleeping Dogs megjelent az új konzolokra, mindenki abban reménykedett, hogy ez már a folytatás elkészítésének az előszele lehet. Ehelyett a United Front Games egy ettől teljesen eltérő játék, a Smash+Grab fejlesztésébe fogott bele, ami már egy ideje kapható volt a Steam Early Access rendszerében, most azonban lekerült onnan. Emellett egy ideig dolgoztak a Sleeping Dogs multiplayerre kihegyezett mellékágán: ez volt a Triad Wars, aminek a fejlesztését szintén lelőtték. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Square Enix tervez-e bármilyen folytatást a Sleeping Dogs számára, esetleg egy más stúdióval.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. noPublicFG
2016.10.19. 23:12
Nem is tudom megmondani, hogy kár e értük? A Sleeping Dogs egy nagyszerű játék, 200+ órám van benne. Ezután viszont semmit nem mutattak. Talán jobb is így, mintha egy ipari hulladékkal zárnának be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tomchee
2016.10.20. 00:44
Én nagyon sajnálom őket. Számomra Sleeping Dogs, nagyobb élmény volt mint bármelyik GTA

Kár, hogy utána nem tudtak egy jó folytatást, vagy egy hasonló minőségű játékot lerakni az asztalra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim
2016.10.20. 02:51
A Sleeping Dogs végigjátszást úgy kezdtem, hogy letöltöttem egy trainert ehhez az idióta harcrendszerükhöz, hogy tovább tudjak jutni a tutorialon, aztán úgy végezte, hogy a játék végén a QTE-nél, uninstallt nyomtam, mert nem tudtam átugrani az alattam leszakadó szerkezeten.

A sztorija valóban jó, de youtube-on végignézni nagyobb élmény, mint végigszenvedni az elcsépelt játékmechanikai megoldásokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!