iPon Hírek

Bezárt a Bionic Commando fejlesztője

Dátum | 2009. 08. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Már hivatalos a hír, miszerint az új Bionic Commando játékot is elkészítő GRIN stúdió bezárt. "Nagyon nehéz szívvel jelentjük ma be, hogy a GRIN arra kényszerült, hogy bezárja kapuit." - jelentette be a két alapító, Bo Anderson és Ulf Anderson a stúdió honlapján.

"Mivel túl sok kiadó halasztotta el a fizetést, ez kezelhetetlen likviditási problémákhoz vezetett számunkra. 12 év kemény munka és több száz elképesztően tehetséges férfi és nő alkalmazása után vége van. Remek kaland volt ez, a "GRIN család" sok mindent élt át, ami csak keveseknek adatott meg."

Az ő nevükhöz fűződött a Ballistics, Bandits, Ghost Recon Advanced Warfighter I&II (multiplayer), Bionic Commando Rearmed, Wanted: Weapons of Fate, Terminator: Salvation és a már említett Bionic Commando. Az Anderson fivérek említettek még egy ki nem adott mesterművet is, amit elmondásuk szerint sajnos nem fejezhettek be.

Röviddel a bejelentés előtt 25 volt GRIN alkalmazott a vezető programozó Peter Bjorklund vezetésével megalapította az Outbreak Studios-t akik mindenféle digitális platformra szeretnének majd játékokat készíteni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Richard83
2009.08.13. 17:21
VISSZA A HIRHEZ

Kár, pedig tényleg jó játékokat készítettek, mondjuk a Wanted az egyáltalán nem jött be viszont a Bionic Commando az hasított, nekem jobb volt a Prototype-nál is. Nem tudtam megunni és tényleg egész komplett volt a játék.
Prototype-ot egy idő után meguntam valószínű azért is mert állandóan a helyszín ugyanaz volt a városban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!