iPon Hírek

BF3: Xbox 360 patch és szerverbérlés

Dátum | 2012. 04. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az igen méretes tapasz múlt héten jött ki PS3-ra, ma végre eljött a hivatalos Xbox 360 start ideje is. A patch rengeteg hibajavítást tartalmaz a játék számtalan aspektusához, de újdonságok frontján sem marad el!

A szerverbérlés akkora horderejű újdonság, hogy a fejlesztők nem voltak restek és egy trailert is összehoztak neki. A bérleti díjak a másfél dolláros 1 napos bérlettől egészen 90 napos 65 dolláros határig elmennek. A szolgáltatás egyszerűen elérhető a főmenüből.

Amennyiben érdekel titeket az összes bugfix (és már miért ne érdekelne, ha állandó játékosok vagytok), akkor irány a Battlefield blog!
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. tordai
2012.04.04. 09:22
Háát az utolsó patch szerintem teljesen tönkretette a játékot(pc).Azóta nem is játszom már vele,sajnálom mert gyönyörű a grafika de egyszerűen játszhatatlan lett.A Tankok mintha pappírból lennének,a repülőket is lebutították....kár.Most megcseszik az xboxosokat is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. mikulino
2012.04.04. 09:33
IGEN! Egyetértek! (PC)

Sokszor egy lövésből leszednek a helikopterek és csak nézek hogy "ez mi volt!?"
Javítani is sokkal több ideig kell, túlmelegszik a blowtorch is és még sorolhatnám.
Mintha a fegyverek statját is megváltoztatták volna...
Egyetlen előnye hogy mintha kevesebb lenne most az inputlag és így kicsit közvetlenebb az egész.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. WaspHUN
2012.04.04. 10:04
An nem is igazán baj, hogy heli 1 TV raksival kilövi a tankot... ez már a BF2-ben is így volt, igaz a jet-ek nem irányított raksiai is túl sokat sebeznek... 4-5 elég egy tankba. A gond inkább az, hogy a gyalogosok lettek túl hatékonyak a tankok ellen. Hátulról 1 RPG szétkapja a tankot. A Javelin is festett cél ellen szemből 70+%-ot sebez és a füstöt is lenerfelték... most max ha 2-3 mp-ig van füst, miután kidobod.
Sok sajnos az olyan pálya, ahol nem igazán lehet manőverezni vagy gyorsan elbújni egy tankkal a sima terep miatt ezért ha a tankot spotolják akkor jó esélyel másodperceken belül halott.

Alapból felfoghatóak ezek a változtatások úgy is, hogy a DICE így akarja megszüntetni a szólóban előre rohanó tankokat és inkább arra ösztönöz, hogy sokkal inkább támogató szerepet töltsenek be és a gyalogosok legyenek az elsődleges támadók, viszont ezzel szerintem nagyon a COD fele megy el a program, főleg ha csak a földi harcot nézzük. Patch előtt nem kis bátorság kellett ahhoz, hogy egy engineer egyedül neki rontson egy tanknak és gyakorta az se mentette meg. Most ellenben könnyedén lelehet egyedül is szedni egy MBT-t, amin max nevetni tudnék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Keksz03
2012.04.04. 17:39
Nem tudom nekem az Engi volt az első amivel elértem a Silver Star-t és volt fosás meg hasalás amikor a tankba belelőttem az RPG-t h na most dönti rám a házat vagy a fedezéket! viszont azt lássuk be h a legkevésbé sem volt reális h HC szerveren (csak erről tudok nyilatkozni) 3-4 RPG kell egy tankba, plusz nem tudom egyedül szétlőni ha mellette ott javítja egy másik!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. WaspHUN
2012.04.05. 11:05
Keksz03: Tekintve, hogy az RPG-7 nem is tankelhárító fegyver, szerintem nem kell problémázni. A Javelin és a TOW tankelhárítók. Számtalan valós történet van olyan esetekről, amikor harcjárművek akár több tucat RPG találat után is működőképesek maradtak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. WaspHUN
2012.04.05. 11:07
"Tekintve, hogy az RPG-7 nem is potens tank elhárító fegyver,..." Így helytálló.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Gamedavid
2012.04.05. 20:15
Én a C4-re esküszöm!
Felpakolsz hármat a tankra és még csak kiszálni se tudnak, azonnali halál.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Keksz03
2012.04.05. 20:46
WaspHUN: persze fontos h milyen szögben éri a járművet a találat de egy jól célzott lövés végzetes lehet egy tank számára, arról nem is beszélve h szétlövöd a lánctalpat az egyik oldalon és már nem megy sehova...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Csaber WaspH...
2012.04.05. 20:52
Az egész javításból jelenleg a repülősök és a heliseknek lett nagyon jó , a repcsivel 300-400 mérföld mellett van ideje embereket levadászni ...annyira le lett gyengítve az AA hogy hiába pontosabb , túlmelegszik azelőtt mielőtt disabled lenne ...ha véletlen komolyabban sérül akkora területet kaptak a pályán kívül hogy semmivel nem lehet befogni...(én nekik is annyi területet adnék mint a gyalogosaknak ...), de pl Caspien borderen az Antennától halikopterből rakétákat belőni Ru team bázisba megteheti 0 kockázatvállalással (vicc hogy 7- 800 méter-ig nem lát a légelhárító miközben annyiról egy jobb sniper leszed igen hamar...),a tank meg kb semmit se ér most...

Keksz03: Bf3 megjeletése óta most jutott el oda hogyha tankkal/Rpg eltalálom akkor leesik a heli , eddig előtte gyakran disabled se volt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Blackwisky
2012.04.06. 15:03
Ja van itt sok igazság ez tény patch meg minden de most ettől eltekintve másról szeretnék beszélni. Pl titeket nem zavar hogy ez a szar origin program inditja a játékot meg hogy a Battlelogrol kel a szerohoz vagy az egyszemélyes játékot is indítani? BFbc2 öt csinálták meg jól mármint arra értem hogy ott a játék menüében eltudtad inditani a multit vagy az 1 személyes játékot. és akinek pl nicns internete annak mien rosz már hiába kirakja az asztalra az ikont ha csak originröl tudsz csatlakozni. engem egyedül ez zavar a leginkább az egész játékba, amugy nagyon odabasz a grafja
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!