iPon Hírek

BF4: Assault mód részletek

Dátum | 2014. 03. 07.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A DICE körvonalazta a hamarosan érkező Carrier Strike játékmód részleteit, ami a Battlefield 2142 Titan módjának szellemi örököse. Forrás: Battlelog Ahogy azt már korábban is megírtuk, a helyszín a Dél-kínai-tenger, a két csapatnak pedig az a célja, hogy elpusztítsák egymás repülőgép anyahajóit. A monstrumok közötti közlekedéshez használhattok kisebb waverunner jet-skiket vagy nehézfegyverzetű helikoptereket is akár. Két módon pusztíthatjátok el az anyahajókat: fennhatóságotok alá veszitek a teljes térképet vagy megtámadjátok a hajót. Minden menet két felvonásból áll, először a térkép irányításáért küzdötök, aztán jöhet az anyahajók lerohanása. Ezt úgy kell elképzelni, hogy mindkét csapat a saját anyahajóján kezd, ekkor az a cél, hogy minél hamarabb megszerezzétek a rakétákat, azáltal, hogy elfoglaljátok az irányítási pontokat körülöttük. Ha ez megtörténik, automatikusan kilövésre kerülnek az ellenséges hajó irányába, sebezhetővé téve azt a gyalogos egységek támadásaira. Itt kezdődik a második fázis. Az átjutáshoz használhattok hajókat vagy az ejtőernyős spawn pontokat is igénybe vehetitek. Ha bejutottatok, a cél, hogy elpusztítsátok a két M-COM állomást, amik új területeket nyitnak meg az anyahajón, az utolsó ilyen a motorház. Ha 0%-ra kerül a hajótest épsége, nyertetek. A Carrier módot tartalmazó DLC, vagyis a Naval Strike március végén jön ki.
Szinte minden BF4 hírünkben foglalkozunk pár sort a játék rettentő startjával. Ezúttal az EA pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen nyilatkozott a kérdésben a Morgan Stanley Technology, Media & Telecom konferencián. Szerinte a játékosok nagyon fogékonyak voltak az indítás utáni javításokra, ott tartották őket a rendszeresen érkező frissítések és javítások. Nem érzi úgy, hogy károsodott volna a BF márka. Mentségként ismét felhozta, hogy a játék nagyon komplex, amit csak tovább bonyolított, hogy régi és újgenerációs platformokra is ki kellett adni. Jorgensen szerint a BF továbbra is az EA egyik legfontosabb címe és fontos szerepet játszik majd a 2015-ös gazdasági évükben is, ami április 1-én indul majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

22. Zephyrus
2014.03.07. 20:07
Full bugos az egész meg mindig és ez a bf3ra is igaz... pff
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. magyarpara...
2014.03.07. 20:07
Hol is láttam ehhez nagyon hasonlót? Csak nem a BF2142-ben?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. langward
2014.03.07. 20:34
@paraszt: "A DICE körvonalazta a hamarosan érkező Carrier Strike játékmód részleteit, ami a Battlefield 2142 Titan módjának szellemi örököse."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. tixem
2014.03.07. 21:33
Zephyrus

bár annyira lenne "szar" mint a bf3, talán még játszható is lenne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. Whysper
2014.03.07. 22:07
ÉN sajna akciósan vetem a simát ,de most még 14 fontot sem akarok erre a kiegre kiadni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. Kerty
2014.03.08. 01:36
inkább állnának neki a battlefrontnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. ThePoweR
2014.03.08. 09:13
Most már pedig teljesen jól játszható. Netcode-ot a 2-vel ezelőtti peccsben megcsinálták. Azon kívül nincs olyan bug ami nagyon idegesítene. (engem) Mondjuk hozzá kell tenni hogy nekem a megjelenés óta nem nagyon fagyott ki a játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. smilod0n
2014.03.08. 09:54
sokan írták, hogy ilyen bugos meg olyan bugos, de én nem igazán vettem észre semmit.... nem fagyott ki, nem laggolt, nem volt semmi baja... mondjuk a hang 1-2 helyen furcsa volt, de ennyi....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. mviski smilo...
2014.03.08. 10:41
Detto, nálam hanggal is max annyi volt hogy az első spawnnál 5másodpercig nem volt, lőttem egyet és rendbe jött! Szerintem sokaknak elég problémásan van összerakva a gép szoftveresen és ez a baj!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. kunrichard
2014.03.08. 11:00
Annyira bugos hogy az teljesen vállalható.
a játékélményt egyáltalán nem teszi tönkre.
aki ezt állítja vagy halál béna vagy nem is játszott vele
Apropó könnyű minden halált a laggra meg a bugokra fogni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. sensejke
2014.03.08. 11:19
Amikor már a fele user ezt állítja akkor csak van benne valami, nem? A hitbox még mindig sz@r szerintem, One hit kill buggal van még mindig tele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. bPatrik kunri...
2014.03.08. 12:03
Nekem inkább az a tapasztalatom hogy a "halál béna" embereknek fel sem tűnnek a bugok (max 1-2), akik meg tudnak valamennyire azoknak kiszúrja a szemét. Hsz-emet amúgy nem a BF4-es tapasztalataim alapján írom. Ezt nem akartam megvenni, pedig nagy BF-es voltam régóta.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Zephyrus
2014.03.08. 12:08
borderless mód 2vel ezelőtti patch óta mindig 720p-ben indul, közbe options fullhd-t ír, és át kell rakni fullscreenbe vagy vissza borderlessre hogy amíg nem lépek ki jó legyen... kurva idegesítő. standard modeban nem is játszom mert játszhatatlan, 2-3 lövés kell snipernek hogy megöljön bárkit lol... meg shotgunnal is szintén. automatával is vagy 6-7 golyó 1 kill. fejes se instant kell. csak hardcore-ba játszható szvsz normálisan...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Manyci ThePo...
2014.03.08. 12:26
Na én is így voltam ezzel a "Netcode"-kérdéssel tegnapig. Néztem YouTube-n a netcode-fail vidiket és nem értettem, hogy mi van, mert nekem eddig minden jó volt.
Azonban a tegnapi patch után állítom, hogy a netcode rosszabb lett, mint volt. A játékbeli pályafutásom alatt először én is belelőttem 1 méterről a csávóba 15-20 golyót: még hit-marker sem jelent meg. Persze utána ő lelőtt.
Amúgy meg nemtom neked milyen géped van, biztos attól nem fagy le a játék, nekem épp elfut lowon 30-35 Fps-el és az első 1-2 hónapban nem bírtam egy menetet sem végigtolni, mert mindig "Server disconnected: Something went wrong"...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. xilence
2014.03.08. 13:51
Ne panaszkodjatok ! A kisebb nagyobb bugokat mára már szinte teljesen kijavították ! Itt nem teheted meg, hogy ha pl XY autómárka sz@r akkor áttérsz a másikra, mert nincs párja ! Aki meg azon hisztizik, hogy nem tud érvényesülni, vagy lelőtték, az először magára vessen !
kunrichard +1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. sensejke xilen...
2014.03.08. 14:27
Biztos a BF4-el játszol?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Woodstock
2014.03.08. 16:11
Nem tudom...nekem is voltak bugok meg vannak is, előfordul hogy tényleg nincs hitmarker meg találat,pedig biztosan beleeresztek vagy 8-10 töltényt az ipsébe.
De igazából bármilyen komoly buggal olyan ritkán találkozom,hogy nem érzem ezt annyira befolyásoló tényezőnek.Persze tény hogy vannak furcsaságok,de azért ne feledjük hogy pl BC2-ben olyan hitbox volt hogy ha valaki futott akkor konkrétan a feje mögé kellett célozni a lövést hogy találatot kapjon és azzal szépen el ment a játék 2-3 évig... meg hasonló dolgok.Persze mindenféle javítás nélkül,itt ugye azt látom nagy problémának,hogy túlhypeolták aztán meg jött a sok hiba aztán mára már divat lett szidni.
Aki meg sok kifagyásra meg hasonlókra panaszkodik annak annyit hozzátennék hogy nekem amióta új proci meg vinyó van azóta stabil lett,előtte érdkes módon voltak ilyen something went wrong dolgok...persze ez patchnek is köszönhető de tény hogy egyre csak javul.
Ja igen a bf szériában nem emlékszem,hogy valaha is one hit kill lett volna bármivel...a bc 2 ben sokkal többet kellett tunkolni,bf 2 ben is kisebb sebzése volt a fegyvereknek bf 3 ban is mint a 4ben. a sniper meg mindig is fejre volt one shot kill. amit én hibának mondanék az a maroklőfegyverek gyengesége,plusz az attack heli gyakorlatilag kiherélése.
Mindenesetre én vártam volna még fél évet hogy egy kiegyensúlyozottabb játék jöjjön,és nem mentem volna a konkurenciához....ja az nincs is... (ami nagy szerencséjük most)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Whysper kunri...
2014.03.08. 16:41
Nem az a bajom. Nekem olyan balyom van ,hogy pl állok 5 meterre valakitől Ő másik irányba néz. meg se mozdul belelövök egy egész tárat és utánna a pisztollyal kell lelönöm mert 30 golyótól nem hal meg? Viszont messzire meg 1-2 golyóból beadja? Nekem csak ezek esnek rosszul amúgy jó a játék. Bár kicsit életképtelennek tartom a figther helikoptereket ,de nem rossz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kunrichard Whysp...
2014.03.08. 18:13
Ilyen nálam is előfordult már valószínűleg ez inkább a net kapcsolat körül keresendő.
de szerintem ennyi teljesen belefér.
nálam 1x vagy talán 2x fordult elő ilyen. de egyetlen játék sem hibátlan föllehet ezt róni a fejlesztő rovására de szerintem teljesen értelmetlen mert a BF4 egy igen is jól játszható multis játék és szerintem ezek a hibák csak elvétve fordulnak elő. úgyhogy nem is biztos hogy a hibát a játékban kéne keresni

Amúgy az összes Battlefield epizód megvan tehát én se ma kezdtem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Csaber kunri...
2014.03.08. 21:16
A fenét , rossz vicc amilyen állapotban van a BF4 , a BF3 hozzá képest hibátlan ....

ezek csak azok az új bugok ami a tegnapelőtti " javítással " érkeztek:
Bugs
TDM NO Sound Bug - Starts after one team reaches 100 kills. Seems to only be on extended ticket settings.
No kill cards in Hardcore
AR160 Underbarrel m320 Visual Bugs - AR160 is not showing its long reload animation.
Killcam showing incorrect information about who killed you
Laser dots still getting stuck
Jet cannons not doing damage to other jets and the gunship seems more prevalent.
V40 Mini is severely nerfed in damage to the enviornment. No longer can take down fences etc
hand flare falls under the floor in operation locker
Ninja Tweaks
Possible L85A2 RPM nerf from 800 to 750
Javelin buff from 25 to 34 damage
Hardcore, the MLRS & Mortar have a crosshair on the map, Attack Jet JDAM also has a crosshair.
Aim reticle in attack and stealth jets is now fixed in the center. HUD more bold.
The supply drop actually is usable and doesn't get stuck in the skybox in Locker.
Emergency repairs for scout heli is now removed - http://www.youtube.com/watch?v=ADL4H_Qd0qg [youtube.com]
UCAV properly shows up in the killfeed
DAO12 has possible significant nerf
defibs now charge faster
Battlelog
Live scoreboard is broken (again) at least for conquest.
If you turn level 111, then your BL rank is 00.
Server Settings
Changing Vehicle Spawn % now makes server Custom
It seems changing any setting that did not make it Custom, now makes it Custom. RoundTime, ModeCounter, etc
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. N.Ferry
2014.03.08. 21:59
Még a singlét se vittem végig annyira nem sikerült lekötnie,pár effekten kívül nem nagy durranás,sőt helyenként gagyi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nferi1 Csabe...
2014.03.08. 22:35
Elolvastad amit bemásoltál?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!