iPon Hírek

BF4 install problémák Xbox 360-on

Dátum | 2013. 10. 30.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Battlefield 4 Xbox 360-as verzióját kötelezően installálni kell, ám ezzel kapcsolatban problémák merülhetnek fel. Az EA technikai támogatást végző csapata a hivatalos blogon közzétett írásában próbál segíteni azoknak, akiknek gondjaik támadtak az installálással kapcsolatban. Ebből kiderül, hogy a telepítést mindenképp a konzol hard drive-ján kell elvégezzük, a külső tárolókkal ugyanis nem fog működni a dolog, tehát USB meghajtók és egyéb alternatív megoldások nem jöhetnek szóba. A BF4-et 4GB-os belső flash drive-ra sem lehet felteni, a 2GB-os install és a kilépés közül választhatunk. Ha ez utóbbi mellett döntünk, visszakerülünk az Xbox 360 alap kezelőfelületére és nem fogunk tudni játszani. Ez elég rossz hír azoknak, akiknek 4GB-os a konzoljuk és szeretnék feltenni az extra tartalmakat is. A szóló rész opcionális installja 5,8GB-os, a multiplayer választható installjához pedig 6,6 GB üres hely szükséges. A blog arra is figyelmeztet, hogyha az opcionális tartalmakat a kötelezően felrakandó részek előtt akarjuk telepíteni, akkor a folyamat idő előtt leáll, és újra kell kezdenünk. Ha a telepítés sikertelenül zárult a rossz sorrend miatt, nem kell aggódnunk, elég újra kezdeni, de persze már a megfelelő sorrendben, és akkor a telepítés már minden gond nélkül fog lezajlani.
Az EA a csalódott játékost próbálja nyugtatni
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. LechooEdy
2013.10.30. 17:34
Még jó, hogy PCre vettem meg és már fel van rakva mind a 28 gb. Persze bele se merek gondolni mennyi hely kell majd neki, ha ott lesz a premium is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Csaber
2013.10.30. 17:38
Túl bonyolult volt optimalizálni a rengeteg verzió miatt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2013.10.31. 08:24
Az is hülye, aki nem fogja fel, hogy ez a 4GB pókf*sznyi, de még a 12 GB-s PS3 superslim is harmatgyenge. Én legalábbis megpusztulnék, szóval... magukra vessenek azok, akik azt a pár ezret sajnálták, mikor megvették a fingató kiadásokat.

Az a kép az aláírással nagyon király. Ennél már csak a Walking Dead Survival Intiction (vagy mi a szar) tetszett jobban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tomchee
2013.11.01. 17:38
Tudtommal konzolos emberkék azzal érvelnek mindig, h konzol milyen jó, mert azon legalább minden biztos elfog futni, és nem kell fejlesztgetni minden 2. évben stb-stb. Hát most még sem.
Ettől még nem hülyéznék jobbra balra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. krutyifix
2013.11.01. 18:17
az még valahol érthető, hogy EA bughalmazokat gyárt az ezerféle PC konfigra
de hogy a 3 féle konzolra sem tudja megcsinálni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!