iPon Hírek

BFG: komplett rendszer játékosoknak

Dátum | 2009. 01. 07.
Szerző | Freeman07
Csoport | IT VILÁG

Amint azt sejteni lehetett, a BFG előállt első komplett számítógépkonfigurációjával az idei CES-kiállításra.

A Phobos névre keresztelt PC-t elsősorban játékosoknak szánja a vállalat, erről könnyen megbizonyosodhatunk ha ránézünk az összetevőkre majd az árcédulára. Az előbbi egy Intel Core i7 965-ös, 3,2 GHz-es központi egységről, akár négy darab Western Digital VelociRaptor merevlemezről, konfigurációtól függően legfeljebb 6 GB memóriáról és két darab (természetesen) BFG-gyártmányú GeForce GTX 295 videókártyáról tanúskodik. Persze nem maradhat el a modern szórakoztató rendszerek egyik újdonsült kelléke, a Blu-ray olvasó sem.


A teljes konfiguráció hűtéséről a CoolIT vállalat Liquid Cooling Solutions rendszere gondoskodik. Ezen felül még egy aranyos, 8-hüvelykes érintésérzékeny LCD-kijelzővel is rendelkezik a gép, ami a ház elején található meg. Ezen keresztül fontos rendszerinformációkat lehet megjeleníteni és akár módosítani is.

A BFG Phobos-a három változatban lesz megvásárolható. A Phobos Performance 3000 dollárért, az Advanced 5000 dollárért az Elite pedig 8000 dollárért lesz kapható. A gépek természetesen ki lesznek állítva a BFG standján a Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.01.07. 21:22
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Balu92
2009.01.07. 21:47
Vendég_Agyrágó:

Teljesen egyet értek veled.Ezt nem magyar embernek szánták,mármint ha a fizetéseket nézzük.Fele ennyi pénzért is össze lehet állítani ilyen gépet,lehet még jobbat is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!