iPon Hírek

BG1&2: EE - Jön Mac-re is

Dátum | 2012. 03. 31.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Baldur's Gate: Enhanced Edition a PC és az iPad mellett jön Mac OS X-re is a nyáron, jelentette be a felújításért felelős Overhaul Games. A játék a Mac App Store-on keresztül lesz megvásárolható, így szükségetek lesz a Snow Leopard 10.6.6-os verziójára (vagy újabbra), hogy elérjétek. Az OS X verzióval jár néhány platform specifikus "extra", így a szélesvásznú megjelenítés és az iCloud támogatás (@BG:EE honlap).

 
A BG1 még 1998-ban jelent meg és vált pillanatok alatt közönségkedvenccé és klasszikussá. Az új verzió az Infinity Engine felújított változat használja majd és tartalmazza az alapjátékot és a Tales of the Sword Coast kiegészítőt, plusz ígértek néhány eddig nem látott új tartalmat is. Nevezetesen egy új party tagot és egy új kalandot.
 
Az Overhaul Games régi BioWare alkalmazottakból állt össze és még az irodájuk is egy utcában van a régi céggel. Lényeg, hogy nem kell aggódnunk, jó kezekben van a kedvencünk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Castiglion...
2012.03.31. 16:51
Nem az 1. részből készül felújítás? Itt a címben is, szövegben is egy helyen BG2 szerepel, míg a honlapjukon az 1. részről beszélnek. A Tales of the Sword Coast is a BG1 kiegje volt, nem a 2. részé.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. rini
2012.03.31. 23:16
Mind a kettő részből (BG1 és a kiegészítő SoC valamint a BG2 és kiegészítő) készül felújított verzió de először az első rész és annak kiegészítője fog érkezni a nyáron. Én is nagyon várom már.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Krend
2012.04.01. 08:15
Már nem azért ,de röhejes ez a Mac, de legalább már nem csak 2 dimenziós( máshol flashnek hívott) játékokat futtat áttértek a 2.5 dimenzióra , ajjaj micsoda fejlődés lesz itt 20 év múlva
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. kiskoller
2012.04.01. 11:38
Mac-en is vannak jó játékot. Kb olyan, vagy jobb a támogatása, mint a Linuxnak. Egyrészt vannak natív játékaik (Blizzard, Ravensoft, Bioware is írt Mac-re, nem? a WIII biztos fut Mac-on)
Emelett fut a wine OS X-en is, amivel szinte az összes dx9-es játékot tudod több-kevesebb sikerrel futtatni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Krend
2012.04.01. 19:28
Erre azt tudom mondani, hogy mac
Nem akarok olvashatatlanul hosszú postot írni, de röviden kifejtve személy szerint én nagyon nem kedvelem az apple cuccokat, nem akarok senkit megbántani ezért nem fejtem ki bővebben az álláspontot, de csak egyszerűen nem értem mire lehet használni facebookozáson kívül...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. xCube
2012.04.01. 22:25
@ Krend: Zene és képszerkesztésre, videóvágásra, tehát multimédiás dolgokra kiváló. De ezen kívül semmi másra nem jó. Fejlesztésre különösen nem. A MAC -ek igazából presztizstermékek olyanoknak, akiknek csak az számít, hogy Apple márkanév legyen rajta.

Az is remek amúgy, hogy a legtöbb portolt játék nem megy teljes képernyőn .

@ kiskoller: De mi értelme MAC -et venni ha valaki játszik? Olcsóbban kap erősebb PC -t és nem kell emulátorral vacakolni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Krend
2012.04.01. 23:18
xCube én ezt nem tudtam volna ilyen szépen megfogalmazni de amúgy főként a tudatlanok szeretik macet,nem is anynira a grafikusok, mielőtt infót kezdtem tanulni én is akartam 1 macbookot
http://9gag.com/gag/1324521
a 2. komment ezt tökéletesen kifejti
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. s_erno
2012.04.02. 08:51
@Krend: Azért, hogy fejlesztésre nem lehet használni azt nem mondanám. Az iOS elég szolid, persze megvannak a hibái és viszonylag lassan lehet csak benne létrehozni dolgokat, de pl. az android os-jénél jóval többre tartom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Krend
2012.04.02. 15:56
Elképzelhető, de android sokkal inkább testreszabható, IOS-t meg 6féle képpen fel kell törni hozzá, és akkor se lesz túlságosan módosítható a dolog Andorid meg alapból is jól módósítható, max pár alap, törölhetetlen alkalmazás miatt érdemes feltörni, de nekem így is megfelelően gyors a Sony Ericcson Live-m ráadásul árban 1/5 része egy iPhonene 4nek jah ráadásul a BT is működik rajta, nem úgy mint egyes okostelefonokon ahol csak dísznek teszik fel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Krend
2012.04.02. 16:03
Viszont ha árban hardwarehez lenne igazítva vagy lottó 5öst nyernék akkor :
iMac<asztali gép ( windows+linux kombó)
macbook<notebook (windows+linux kombó)
iPhone?Android (ezt az egyet tényleg megfontolnám abban igazad van, de a többinél egyértelmű a döntésem)
[meg vannak ezek az elnevezéseik, hogy thunder mittoménmi fire chainlightning sync megjelenítés, egyértelműen azokat célozza akik nem értenek hozzá és csak azért veszi mert jól hangzik]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Huma
2012.04.03. 22:59
Nem érdeköl a ghéjj mac-re csinált verzió, kapálják össze az egyet a 2 grafikájával és adják ki egy big phat CE kiadásban 200 oldalas artbookkal és kész
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!