iPon Hírek

Billentyűzet kézírás felismeréssel

Dátum | 2007. 09. 21.
Szerző | Freeman07
Csoport | EGYÉB

Számos hardveres megoldás létezik már kézírás bevitelére, és annak felismerésére. Ilyenek például a PDA-k, Tablet PC-k, UMPC-k beviteli felületei, és az azt felismerő szoftverek. Az interneten most egy olyan billentyűzet jelent meg, amelybe beépítve található meg az érintőfelület.

A magába a billentyűzetbe épített kézírásfelismerő rendszer eddig még nem létezett a piacon. Sajnos a termékről nem rendelkezünk sok információról, így a működéséről, kompatibilitásáról se tudunk beszámolni.


Vannak találgatások a működésével kapcsolatban, miszerint a kézírásfelismerő terület alapvetően személyazonosításra való. Emellett még valószínűleg  a fő felhasználási területe a kínai nyelvi karakterek és egyszerű grafikus tartalmak bevitele lehet.

A jó hír azonban, hogy pontos információk hiányát pótolja a kedvező ár ismerete, ami konkrét számokban kifejezve 25 dollár (4750 forint).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.21. 07:43
vissza a hírhez

Számos hardveres megoldás létezik már kézírás bevitelére, és annak felismerésére. Ilyenek például a PDA-k, Tablet PC-k, UMPC-k beviteli felületei, és az azt felismerő szoftverek. Az ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!