iPon Hírek

Bionic Commando 2009-re tolva...

Dátum | 2008. 10. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A régi játékok, mint a MegaMan vagy a Metal Slug felújítása már mondhatni trendé nőtte ki magát az utóbbi időben a fejlesztők körében. Vitathatatlan előnye e játékoknak, hogy kevesebb kockázat van bennük, hisz már van egy adott rajongótábor, akik ha kapnak egy kis motivációt, nagy valószínűséggel megveszik a játékot.

Spencer ügynök akcióban...
A legújabb klasszikus amit revampoltak, az a Capcom Bionic Commando-ja. A játék Bionic Commando Rearmed néven jött ki, de itt nem álltak meg, készülőben van egy Bionic Commando folytatás is, ami már egy 3D-s Third person Action játék lesz.

...aki még mindíg fitt!
Az új Bionic Commandot 2008 téli szünetére ígérték a Tokyo Game Show-n, ám csak 2009 elején navigálhatjuk majd újra győzelemre Spencert a főbb platformokon (PS3, Xbox360, PC). Ennyit tudtak mondani nekünk, pontos kiadási dátum még mindíg nincs. A csúszás egyik fő oka mi is lehetne más, mint a klasszikus kalóz probléma. Dolgozgatnak még egy kicsit a DRM-en (Digital Rights Management), hogy útját állják a "varázskezű" PC felhasználóknak.

"A PC mindig kicsit több akadályt támasztott, egyrészt a kalózmásolások miatt, amiért a DRM-et balanszolni kell, hogy ne legyen se túl sok, se túl kevés, másrészt pedig az átirat szagúság miatt. Ezt megelőzvén a PC verzió még kap egy kis extra polírt." - mondták a fejlesztők.

A játékban viszont tényleg van potenciál és minden bizonnyal megéri a várakozást, hogy a Capcom és Svéd fejlesztő társuk a Grin még egy kicsit dolgozzanak rajta.

Készen egy újabb kalandra...
Aki nem ismerné a Bionic Commandót, annak annyit róla, hogy hősünk a kormányügynök Nathan Spencer, akit "bionikus keze" különböztet meg a többi titkos ügynöktől. Ezen kezét pedig kiválóan tudja használni arra, hogy Tarzanként lóbálja magát ide-oda Ascension City-ben (kitalált város) és legyőzze ellenfeleit...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. sol
2008.10.10. 15:40
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2008.10.10. 20:59
Így van, az első kettő, az 1987-es Bionic Commando (volt utána egy 88-ban is BC(NES) néven) és a 2008 augusztusában kiadott Rearmed platform játékok.

Kovács úr viszont a folytatásra célzott. Az 3rd person action game. Az sem fps, de már elszakadt a 2d-től, az biztos. Viszont amivel példálozott, a Pókember is Action game. Szóval a sejtése valószínűleg helyes, csak félreütötte a műfajt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!