iPon Hírek

BioShock 2: Big Daddy vs. Big Sister

Dátum | 2009. 03. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A nemrég megjelent Game Informer előfizetők jó adag infót halászhattak ki az amerikai magazinból, amit voltak kedvesek megosztani velünk is.

Spoiler Alert!!!

Évekkel az első rész eseményei után a jól ismert ártatlan kis leányok, avagy a Little Sister-ek felnőttek. Nagy meglepetésre pedig az egyik kicsi útja érdekes fordulatot vett. Belőle lett Rapture új rémálma, a Big Sister...

Felmerült a kérdés, hogy vajon mi, milyen szerepet ölthetünk ezúttal magunkra. Nos, ... (zene elhalkul, a közönség a lélegzetét is visszafolytja...már a szívdobbanások hangja is szörnyű ricsajnak hat... halk dobpergés indul...egyre erősödik) igen, mi lehetünk a valaha volt első Big Daddy! Ó igen, visszaköszön újra a felejthetetlen páncélzat, a hatalmas csizmák, az óriási fém vért... és azok a pici lányok...azok a szegény pici oltalomra szoruló kis tündérek. Na meg az óriási szögbelövő puska, az a legjobb! Meg a plazmidok és az Adam.

Szóval itt az ideje újra színre lépni és begyűjteni a sok Adam-et a Rapture-t szennyező splicer hullákból. Ezt megtehetjük úgy, hogy lenyomjuk a többi Big Daddy-t és elszedjük a Little Sistereiket, hogy aztán minket segítsenek vagy kedvünk szerint be is takaríthatjuk az apró boszorkákat.

Ha így döntünk, akkor a vállunkon cipelve őket mehetünk vadászni. Miután találunk valamit, meg kell védenünk a kislányt, amíg végez a dolgával és kinyeri az Adam-et (egy rakás splicer támad nekünk ilyenkor a változatosság kedvéért). Persze nem ilyen egyszerű az életünk. Minél több Big Daddyvel végzünk, minél több Adam-et gyűjtünk be, annál jobban felmérgesítjük a Big Sistert. Mikor ez megtörténik, a velünk lévő kisangyal elkezd énekelni egy szívszaggató dalt. Ebben elmondja mennyire nem szeretné a Big Sister, hogy velünk játsszon... a többit kitalálhatjátok.

Egy Little Sister az első részből
Az történet lényegét természetesen nem árulták el, kár is lett volna bármit lelőni belőle előre. Persze apró részletek még itt-ott felbukkannak, mint például, hogy több féle plasmid lesz, sőt egy egész plasmid fa is, melynek a tetején egészen egyedi képességek lesznek. Visszaköszönnek majd a Vita chamberek, amikben feltámadtunk csúf halál esetén, valamint rebesgetik, hogy lesz multiplayer mód is. Utóbbi érdekes lehet, ha sikerül jól megvalósítani, és talán többplatformos szerverek is lesznek, elvégre a játék érkezik mindhárom erős platformra, ez most már biztos, így X-box 360 és PC mellett Playstation 3-on is tiszteletét teszi, csak ezúttal nem egy éves késéssel.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.03.14. 19:33
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. thspo
2009.03.14. 20:08
csak jönne már
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!