iPon Hírek

BioShock 2 multiplayer infók

Dátum | 2009. 05. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A 2k felfedte előttünk, hogy a Digital Extremes már gőzerővel dolgozik a játék multiplayer komponensén, ami még Rapture pusztulása előtt fog játszódni.

Remek ötlet ez a készítőktől, így a multi nem csak egy egyszerű pvp, hanem egy tartalmas, előzményekbe betekintést engedő játékrész lesz. A Sinclair Solutions kísérleteinek résztvevőiévé vedlünk át, és gondolom nem lepek meg senkit mikor azt mondom plazmidokat kell majd kipróbálnunk tesztalanyokon...

A játékban számos új részletre derül fény Rapture hanyatlásával kapcsolatosan, de a legjobb mégiscsak az lesz, hogy végre láthatjuk a lenyűgöző víz alatti várost fénykorában. Láthatjuk a Kashmir Restaurant-ot és környékét, a Mercury Suites-ot és még sok más helyet.

A tapasztalati rendszerről még nem tudunk túl sokat, annyit árultak el, hogy az összegyűjtött xp-t a fegyvereink, plazmidjaink fejlesztésére, illetve új tonic-ok megszerzésére tudjuk majd fordítani (ezt mondjuk anélkül is gondoltuk volna, hogy mondják). Elmondásuk szerint több száz kombináció lesz majd lehetséges ezekből, így nem fogunk unatkozni, míg kitaláljuk nekünk melyik fekszik a legjobban.

"A rajongók multit akartak és mi megadjuk nekik!" - nyilatkozta Christoph Hartmann, a 2K elnöke. Dicséret jár nekik, az eddigi információk alapján egész jól abszolválták ezt a feladatot, nem valami összehányt játékmóddal állnak elénk. "A Digital Extremes olyan multit hoz be a BioShock 2-be, amibe minden benne van, ami a játékot egyedivé teszi. Ezúttal is tartjuk magunkat a minőségi mércénkhez a mélység és a változatosság tekintetében, amit a rajongónk elvárnak tőlünk."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. mtrx220
2009.05.09. 19:40
VISSZA A HIRHEZ

nem lesz könnyű dolguk, ha sikereket akarnak a multival elérni.
ha jól fel lesz építve, akkor működhet azért persze.
nem tudom manapság milyen fps dívik a piacon, de gyanitom a cod a konkurencia
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mtrx220
2009.05.09. 21:26
persze, nem is arra gondoltam.
hanem arra hogy a multinak lesz konkurenciája.
más a célközönsége alapból, és aki pl cod-al tolja nem biztos hogy át fog térni erre - vsz megnézi legyint egyet és annyi.
akinek bejött az első rész, annak egyértelműen a második is megnézős lesz, és ha már ott van, akkor meglesi a multit is nyilván. inkább ők a célközönség szerintem.
szvsz az első rész úgy volt tökéletes ahogy volt: single player és ennyi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ThePoweR
2009.05.09. 22:20
Kötözködök
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.05.10. 01:43
Thx! Pont a címben sikerült elütni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!