iPon Hírek

BioShock 2 - nem kell búsulnia a Windows Live-osoknak

Dátum | 2013. 10. 04.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Nem kell szomorkodniuk azoknak, akik a Games for Windows Live-ra vásárolták meg annak idején a BioShock 2-t, a játékuk továbbra is működni fog. A Games for Windows Live szolgáltatás megszüntetése miatt frissítést kapott a játék PC-s verziója, ez a frissítés lehetővé teszi, hogy Steamen be lehessen regisztrálni a darabot. Regisztrálás után megkapjuk az alapjátékot, a Protector Trialst DLC-t, az összes multiplayer kiegészítőt és a Minerva's Den DLC-t is. Kiküldött tudósítónk, Pacman élőben letesztelte a dolgot, és örömmel tudatja mindenkivel, hogy valóban működik, a Steam elfogadja a Games for Windows Live-os kódot. A frissítés ezen kívül még behozza a Steames acsikat is, kontroller kompatibilitást is ad a játékhoz, és lehetővé teszi, hogy Big Picture módban fusson. Multiplayerben már bármelyik játéktípusra rákereshetünk, nem kell kiválasztanunk a játékmódot. A multi átesett némi ráncfelvarráson is, könnyebbé és gyorsabbá tették benne a szintlépést. A frissítés a The Darkness 2-ről is ismert Digital Extremesnek köszönhető, ők dolgoztak a BioShock 2 multiplayer részén még a 2010-es megjelenés előtt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. romeo
2013.10.04. 13:51
Végre kinyírják a GFWL-t? Helyes, dömpernyi sót a sírjára!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Beatmad
2013.10.04. 14:30
Biztosabb ha egy kis beton is megy rá fedőrétegnek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Beatmad
2013.10.04. 14:32
és a többi gammel amúgy mi lesz a helyzet nekem van pár ami oda kötődik, gears of war, batman arkham asylum, arkham city? átkerül mind steamre?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. gab78
2013.10.04. 14:57
Tegnap szépen be is frissítette magát...

Beatmad: Batman-ről nincs konkrét hír, de elvileg megy az is Steamre. A Codemasters dolgozik rajta, de pontos info ő tőlük sincs.

Nekem is van pár játékom, jó lenne tudni mi lesz velük...

Azért az MS nem semmi... ahelyett, hogy kipofozták volna, kinyírják... kíváncsi leszek, ha bebukik a Xbone, akkor majd mihez kezdenek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ByrDer
2013.10.04. 15:08
Hurrá, végig is tolom újra nemsoká! Csak így tovább! Irtsák ki ezt a rákot a maradék játékokból is!

Az MS egészfrontos fail hadműveletet indított pár éve. Ha nem tudnám azt hinném az apple kémei férkőztek be a döntéshozóik közé, de valószínűleg maguktól is elég ostobák minden külső befolyás nélkül.
Az ilyen lépések talán eljuttatják az üzenetet... talán.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. TommyTee
2013.10.07. 12:49
Lol pont a nyáron vettem meg a játékot 2 ezerért, mert ugye korábban sosem játszottam vele csak az első részével. Akkor még rendesen Liveon nyomtam. Most megláttam ezt a hírt és be is próbáltam Steamen a kulcsomat és jó! DD

Off: Esetleg, ha valaki nem játszik már Liveos gémmel pl: GTA IV. Priviben leírhatná nekem a kulcsát, ha nem bánja...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!