iPon Hírek

BioShock: Az első DLC + widescreen patch

Dátum | 2010. 02. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A 2K Games kiadásában megjelent BioShock 2 első DLC-jében lesz majd az egy- és a többjátékos módhoz is plusz tartalom. A 'Sinclair Solution Test Pack' névre keresztelt csomag márciusban érkezik, az ára pedig 400 Microsoft pont lesz XBL/Games for Windows - Live-on, illetve 4,99 dollár a PlayStation Store-on.

Az add-on fókuszában a multiplayer rész lesz: megemeli a maximálisan elérhető rankot 50-re és behoz két új játszható karaktert, Louie McGraff-ot és Oscar Calraca-t. Ezen kívül lesz még 20 új trial, egy harmadik fejlesztés minden fegyverhez és 5 új maszk. Ehhez hozzá kell tenni, hogy néhány az extrák közül csak olyan játékosoknak érhető el, akik már legalább lvl 41-esek. Az elkövetkezendő néhány hónapban számíthatunk még pár BioShock 2 DLC-re, tudhattuk meg a sajtóközleményből.


Mindazok, akik szélesvásznú monitoron játsszák a játékot kissé csalódottan vehették észre, hogy ebben a módban a program annyit tesz, hogy az "alap" 4:3-as képnek levágja a tetejét és az alját ahelyett, hogy többet engedne látni jobbra és balra. Ezen csalódottságuknak rengetegen hangot is adtak, ezért a patch még a mai nap folyamán megérkezik.

A tapasz kijavít egy másik hibát is, amely miatt "mikor nyomva tartottuk az M1 gombot (bal egérgomb) az nem regisztrálódott Multiplayer játékban".

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Szaby59
2010.02.23. 13:45
Időközben meg is jelent az említett patch.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!