iPon Hírek

Bioshock: Exkluzív periféria készül

Dátum | 2011. 11. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Irrational Games kreatív direktora, Ken Levine még a 2011-es E3-on bejelentette, hogy a Bioshock: Infinite kap Move támogatást, és készül egy PS Vitás verzió is belőle. A legújabb hírek szerint még többről is lehet szó...

"Egy különleges PS Move periféria készül, ami segít még inkább elmerülni eme párhuzamos jövő elképesztő látomásában" - olvashattuk a PS honlapon. Sajnálatos módon ennél többet nem is árultak el. Egy korábbi nyilatkozat alapján sejthető, hogy még kísérleti fázisban lehet ez az egész, és valószínűleg még nem is igazán akarták bejelenteni az új eszközt, csak valahogy kiszivároghatott a dolog.

Levine nagyon meggyőzőnek találta, amit a Bioware a Mass Effect 3-mal csinál, az Xbox Magazinnak tett interjújában elmondta, hogy ők is kísérleteznek, de mindenképpen különválasztják, és teljesen opcionálissá teszik a mozgásérzékelős eszközöket a játékban. "Minden élmény, ami a mozgásra épít, szeparált kell hogy legyen a fő játéktól."

"Hardcore játékos vagyok, a legtöbbet egérrel és billentyűzettel játszom. Mindig nyitott vagyok új dolgokra, de a szívem mélyén konzervatív vagyok" - nyilatkozta Levine, hozzátéve, hogy lassan és óvatosan teszi csak magáévá az új technológiákat.

A BioShock: Infinite leginkább az atmoszférájával és a sztorijával kapott el minket, nézzük is inkább az új videót, mely a színészek munkáját és a karaktereket hozza egy kicsit közelebb hozzánk:
 

 
Ha kihagytátok volna, akkor az első részhez katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!