iPon Hírek

BioShock Infinite – 1999 büntimód

Dátum | 2012. 01. 21.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A BioShock Infinite-ben lesz egy "1999 Mode" nevű nehézségi fokozat, amely a játék egy sokkal nehezebb változatát kínálja majd számunkra, amelyben választásainknak visszafordíthatatlan következményei lesznek, és a rendelkezésünkre álló erőforrásokkal is sokkal ügyesebben kell gazdálkodnunk. A döntés meghozatalában, hogy ez a különleges fokozat bekerüljön a játékba a rajongókkal kitöltetett online kérdőív eredményei is közrejátszottak.

"A kérdőívet kitöltők 94,6 %-a úgy érezte, hogy a karakterük fejlesztése során hozott döntések érdemben hozzáadtak a BioShock élményhez, 56,8 % érezte úgy, hogyha ezeknek a döntéseknek a következménye végleges lett volna, az még jobbá tette volna a játékot" – mondta Ken Levine.

"Minden egyes választásnak visszafordíthatatlan következményei lesznek, és ha döntéseid olyan útra visznek, amely nem illik a játékstílusodhoz, akkor szenvedni fogsz emiatt" – így szól a Eduardo Vasconcellos közösségi manager ígérete az Irrational blogján.

Ken Levine szerint "***ul szükségünk lesz a mentésekre". A legendás Levine nem tagadta, hogy ő maga is oldschool játékos, és szeretné, ha a hozzá hasonlók által kedvelt stílusban is végig lehessen vinni a játékot.

"A legrégebbi és legelkötelezettebb rajongóinknak szeretnénk lehetővé tenni, hogy visszatérhessenek a gyökereinkhez."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. dongo84
2012.01.21. 17:51
Az első részből megvan a gyűjtői. Nagyon várom már ezt is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. dongo84
2012.01.21. 17:51
Az első részből megvan a gyűjtői. Nagyon várom már ezt is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. melwilya
2012.01.21. 20:00
Asian Level: 1999
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!