iPon Hírek

Bioshock Infinite: Ismét alámerülünk az új DLC-ben

Dátum | 2013. 08. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Amennyiben még nem játszottátok végig a Bioshock Infinite-et, javasolt, hogy még egy időre tegyétek félre a letölthető tartalmairól szóló híreket, így ezt is! A fejlesztő Irrational felfedett néhány új részletet Elizabethről, mint játszható karakterről a Burial at Sea DLC kapcsán. Az egyelőre még nem világos, hogy pontosan hogyan köt ki Booker is Liz a víz alatti városban, de az IGN-nek adott interjúban kifejtették, hogy a kettős emlékezni fog a Columbián átélt kalandok egy részére. "Rupture Elizabeth-je az Infinite Lizének továbbfejlődése. Nem egy teljesen ismeretlen új szereplőt ismerhettek meg benne..." - írta Amanda Jeffrey, pályatervező. Míg az alapjátékban Bookert irányíthattuk, a második rész sztárja már Liz lesz, ami komoly változást eredményez a perspektívában. "A Burial at Sea első részének végén Elizabeth világnézete megváltozik és úgy gondoltuk, hogy az eseményeket az ő szemszögéből átélni nagyon hatásos lesz. Ő még mindig Elizabeth, de most már komolyabb karaktere van. Sokat változott annak eredményeképpen, amit tett." Az Infinite eseményei tehát mély nyomot hagytak a fiatal naiv kislányként megismert Elizabethen. Változott, de ha jól megnézitek őt, akkor tisztán láthatjátok majd hogyan vált olyanná amilyennek a Burial at Sea-ben láthatjátok.

Játékélmény szempontjából is lesznek változások, hiszen most közvetlenül a kezetekbe kapjátok a repedések felszakításának képességét. Azt egyelőre még nem döntötték el, hogy mennyire legyen erős ez a képesség. Tény viszont, hogy sokkal mélyebb interakciót akarnak most, mint amilyen szinten az Infinite-ben irányíthattátok ezt a dolgot. Az is biztos, hogy egész más lesz első nézetből Elizabethet irányítani, mint amilyen élményt Booker nyújtott. Ne higgyétek, hogy olyan lesz mint DeVitt, csak szoknyában. Ő továbbra sem egy izomkolosszus, aki gépágyúval rohangálhat... "Neki inkább valamilyen elkerülő megoldást kell majd keresnie az ellenfelek elintézésére. Előfordulhat, hogy teljesen kikerülheti őket, ha más nem kényszeríti harcra. Máskor ha úgy adódik, akkor a saját erejüket fordíthatja ellenük. Sok értelemben átgondoltabban kell közelítenie a dolgokhoz, mondhatni nőiesebben kell megközelítenie a problémákat, mert legyünk őszinték, náluk az előny erő tekintetében. Elizabeth erős oldala az esze lesz." Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy mikor jön a Bural at Sea, de még jövő március előtt mindenképpen kell hogy jöjjön Season Pass tartalom.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. CyberPunk6...
2013.08.08. 17:37
Évek óta nem jelent meg játék, ahol az eszünket is kéne használni single playerben. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, remélem tényleg így lesz és nem lesz mindenhez egy szájbarágós mutató, ami megmutatja, hogy hol mit csinálj...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim Cyber...
2013.08.08. 17:56
A legújabb Tomb Raidernél nálam simán megduplázta a játékidőt, hogy egy-egy helyszínnél miképp jussak tovább.

De igazad lehet, mert végülis nem azért, mert olyan sok idő volt míg rájöttem, hanem olyan sokat kellett próbálkoznom a szar irányításával míg sikerült.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Shinjiii
2013.08.09. 08:09
A Tomb Raider nálam inkább csak 1-2 rejtett Tomb volt az, ami fejtörést igényelt (a lezuhant repülős darab, mikor fel kell mászni rajta), nagyon az a játék se volt feladványos, de végre mutatott valamit, ami nem akció, és nem is baromi unalom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!