iPon Hírek

BioWare bocsánatkérés

Dátum | 2010. 03. 31.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare vezetői, Ray Muzyka és Greg Zeschuk bocsánatot kértek azért, hogy a BioWare Bazaar-t lekorlátozták Észak-Amerikára, és az belül is csak az USA-ra. "Tudjuk, hogy a BioWare játékosközössége az egész glóbuszra kiterjed. A héten indult Bazaart eredetileg nemzetközi eseménynek álmodtuk meg, az összes rajongónknak a világ minden táján. Sajnálatos módon az utolsó pillanatban jogi akadályokba ütköztünk, azzal kapcsolatosan, hogy hogyan lehet egy ilyen versenyt elindítani az egyes országokban/régiókban. Emiatt az első eseményt nem terjeszthettük ki mindenhova, ahogy azt eredetileg akartuk." - írták a hivatalos fórumon.

"És ezért, töredelmesen bocsánatot kérünk - ezzel az egész ünnepléssel meg akartuk mutatni az összes rajongónknak világszerte, hogy mennyire értékeljük a támogatásukat! A BioWare nagyra becsül minden egyes tagját a közösségnek, attól függetlenül, hogy hol lakik!"

Hogy ezt bebizonyítsák, új eseményekkel rukkolnak elő, kifejezetten azoknak, akik kimaradtak az első Bazaar-ból. *Szörcs**Orrfújás* Köszönjük! Csak aztán tényleg így legyen.


"A jövőbeni rendezvények egy kicsit mások lesznek mint az első Bazaar, abból a szempontból, hogy hogyan lesznek felépítve és megszervezve, de a célunk, hogy ugyanolyan kaliberű eseménnyel, szuper nyereményekkel és gyűjthető BioWare tárgyakkal rukkoljunk elő." Ezt követően még megköszönték az első rendezvény kedvezményezettjeinek a lelkesedését.

A bocsánatkéréseknek itt még nincs vége, Chris Priestly amiatt kért elnézést, ahogy bevezették az egész dolgot (a számláló) és nagy izgalmat keltettek sokakban. "Itt az idő, hogy én is bocsánatot kérjek. A BioWare Bazaar egy különleges dolog, és ha úgy indulhatott volna, ahogy terveztük, akkor "EPIC" is lehetett volna. Így is nagyszerű, csak nem vehet részt benne elég ember. A hibát ott követtem el, ahogy bevezettem az egészet. Az 'Epic' szót használtam, mielőtt bebizonyítottam volna, hogy érdemes rá a dolog. Bocsánat! Emellett még egy visszaszámlálót is kitettem, hogy tovább fokozzam az érdeklődést. Így utólag már látom, milyen elvadult spekulációknak adtam alapot, amik aztán csalódáshoz vezettek."

"Azt nem ígérhetem, hogy többé nem használjuk így a visszaszámlálót, de azt igen, hogy a jövőben biztosan megéri majd várni és odafigyelni rá!"

Ámen, talán ez enyhít az európai játékosok csalódottságán.

"Éljen! Akkor lesz Bazaar a Tuchankán is?!"

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. slayer1944
2010.03.31. 16:47
Szerintem ez kedves gesztus azért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. axe
2010.03.31. 17:01
Mindig az első benyomás a leg meghatározóbb. A 2. már nem annyira.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Ace0098
2010.03.31. 17:13
"Mindig az első benyomás a leg meghatározóbb. A 2. már nem annyira."

Nagyon bölcs vagy, axe, mint mindig.

Még szerencse, hogy a Bioware már évek óta ismert a játékosközösségben a kiváló játékaik miatt, szóval a Bazaar-t nem igazán nevezném "első benyomásnak" a Bioware részéről.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. tom101
2010.03.31. 17:31
Hibáztak egy szépet és ennyi Részemről kíváncsian várok mindent amit csinálnak a Baldur's Gate óta... és ez nem fog megváltozni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. TH0R08
2010.03.31. 17:37
Bioware
rulez!

Részemről nincs harag.

Bár ha ezt a cikket nem olvasom el arról se tudok, hogy volt ez a Bazaar.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Leon121
2010.03.31. 17:42
Az utóbbi időkben nem vagyok egy Bioware-rajongó amiatt, amilyen irányt vettek a játékaik fejlesztésével. Ennek ellenére ez a bocsánatkérés egy szép és elismerésre méltó gesztus részükről.


Akkor most már ideje bocsánatot kérni a Mass Effect miatt is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. axe
2010.03.31. 19:00
Én nem a bioware-ra értettem hanem erre a baazarra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Blade0012
2010.03.31. 20:05
"Akkor most már ideje bocsánatot kérni a Mass Effect miatt is."

DDDDDD

+1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. LavX
2010.03.31. 21:52
Nekem tetszett a ME2 (igaz az elsővel nem játszottam) és remélem hamar jön a folytatás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!