iPon Hírek

Bizonytalan a Homefront fejlesztő sorsa

Dátum | 2011. 03. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A THQ vezetője, Danny Bilson reagált a pletykákra, melyek szerint bezárni készülnek a Homefront-ot fejlesztő Kaos Studios-t, és a dolgozókat áthelyezik az új montreali stúdióba. Az utóbb említett stúdió 400 fős csapat befogadására alkalmas, amikor elkészült még azt mondták, hogy a világ minden tájáról érkező emberekkel akarják feltölteni. Nos, lehetséges, hogy a "világ minden tája" nagyrészt a 200 fős New York-i bandát fedi majd le. Az ok egyszerű, Quebecben (Kanada) kedvezőbbek az adózási feltételek.

Danny Bilson most azt nyilatkozta, hogy nem feltétlenül ez a közvetlen ok, de tény, hogy benne van a pakliban. Egyelőre még nem döntötték el, hogy mi legyen, a Homefront franchise teljesítményétől sok minden függ. Ha a játék igazán sikeres lesz, akkor van rá esély, hogy elkerüljék az áthelyezést. Jó hír a dolgozóknak, hogy a Homefront eddig kiválóan teljesít, ez lett a THQ történetének legtöbbet előrendelt játéka! Csak az Egyesült Államokban 200.000 példány fogyott belőle elővételben.

A PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkező shooter március 11-én jelenig meg.

Ami pedig a montreali csapatot illeti, annak feje egy volt Ubisoftos dolgozó, méghozzá az Assassin's Creed kreatív direktora lesz: Patrice Désilets. Az, hogy a méretes stúdió min fog vagy dolgozik épp, még egyelőre nem tudni. Annyi biztos, hogy Désilets jövő nyárig még nem sok vizet zavar, ugyanis csak akkor jár le a megállapodása az Ubisofttal.

Homefront TV reklám:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. RCAy1ZSpT5
2011.03.05. 14:44
Akkor ezt sem vesszük meg. Úgy járna vele az ember mint az APB-vel. Megveszi, majd bezárják, leállítják a szervereket. Kidobott pénz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!