iPon Hírek

BlackBerry 9220 részletek

Dátum | 2012. 04. 02.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A RIM sorsa igencsak viszontagságosnak nevezhető mostanság. Folyamatosan csökken az eladott készülékek száma, és ezzel együtt a bevételi adatokban is egyre komolyabb veszteségeket kell elkönyvelniük. De a fejlesztéseket nem rendezik át, a fél éve kijelölt úton haladnak továbbra is.


A soron következő BlackBerry a legkisebb, belépő szintet képviselő 9220 lesz, mely a Curve termékcsalád tagjaként látja meg a napvilágot. A négy soros elrendezésű, teljes értékű QWERTY billentyűzet fölött, egy 2,44 hüvelykes képátlójú QVGA (320 x 240) felbontású megjelenítőt találunk. A rendszermemória mérete 512 MB lesz, hasonlóan a belső tárkapacitáshoz, viszont ez utóbbi microSD segítéségével tovább bővíthető. A készülék hátlapjára egy 2 megapixeles kamerát rejtettek a mérnökök. Adatkapcsolati képességeiben sajnos nagyon meglátszik majd, hogy egy alsóbb árszegmenst képvisel a telefon. A HSPA támogatásról ugyanis lemondhatunk, mindössze EDGE van. Ezen túl persze a WLAN megmaradt még, a Bluetooth 2.1 pedig A2DP-vel is kiegészült.

A vállalat elérhetővé tette a 9220 szimulátorát is, amit innen bárki letölthet. Ezt feltelepítve kipróbálhatjuk a készüléken található BB OS 7.1 operációs rendszert és annak képességeit.

Ha továbbra is a korábban kijelölt úton haladnak a tervekkel, akkor ez lehet az utolsó BB 7.1-gyel felvértezett okostelefonjuk. A következő már a teljesen új alapokra épülő BlackBerry London fantázianevű készülék lesz. Sajnos azzal kapcsolatban egyelőre nem tudunk semmi pontosat, hogy mikor érkezik majd, és mennyibe fog kerülni a 9220. Vélhetően itt is India élvez majd prioritást, akárcsak a nagytestvér 9320 esetében, és elsőnek itt kerül a boltokba.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. polcsy
2012.04.02. 20:56
találkoztam ma pár darabbal
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!