iPon Hírek

Blacklight: Retribution béta

Dátum | 2011. 10. 07.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Perfect World Entertainment bejelentése szerint november 10-én veszi kezdetét a Blacklight: Retribution zárt bétatesztje.

A kiválasztott játékosok az első napon kapják meg a meghívót, az utána következő hetekben pedig több hullámban újabb játékosokat invitálnak.

"Szeretjük ezt a játékot, keményen dolgoztunk rajta; a rajongóktól és a médiától kapott dicséretek után bízunk benne, hogy meglesz a munkánk gyümölcse" - nyilatkozta Jared Gerritzen, a Zombie Studios kreativ igazgatója.

Gerritzen volt az, aki júniusban az Activisiont kritizálta a Call of Duty: Elite fizetési rendszerével kapcsolatban, melyet szerinte egy kapzsi kretén talált ki.

"Ha tehetnék, 60 dolcsit gombolnának le a játékért, aztán havonta még egy huszast a térképcsomagokért, vagy akár csak egy térképért, aztán még kilenc dolcsit, hogy a filmjeinket feltölthessük Youtube-ra. Rengeteg rajongójuk van, miért nem költik a bejövő összegeket a játék továbbfejlesztésére? Volt valami igazi újdonság a legutóbbi négy játékukban? Ez az egészben a legszomorúbb. Kézeljük el, mi lenne, ha azt a pénzt, amit a rajongókról lefejnek fejlesztésre fordítanák. Sajnos mindig lesznek ilyen kapzsi kretének."

A Blacklight Retribution online lövöldözős darab ingyenesen lesz játszható. A fejlesztők előfizetési díj helyett a mikrotranzakciós rendszerben látnak bevételi forrást.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. langward
2011.10.07. 10:02
Nekem bejövős!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. shaddam
2011.10.07. 23:00
A dumája tetszik, de mivel a mikrotranzakció a sátántól való és valószínű csak a saját szutyka körül akar hírverést nem nagyon izgat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!