iPon Hírek

Blizzard: Hearthstone Heroes of Warcraft

Dátum | 2013. 03. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Blizzard bemutatta új digitális kártyagyűjtögetős játékát. A Warcraft univerzumba ültetett Hearthstone Heroes of Warcraft ingyenesen játszható modellel érkezik. A projekt a Blizz ötös számú, legkisebb csapatánál készül, amely mindössze 15 főt számlál. Ők arra alakultak, hogy kisebb, inkább kísérleti jellegű dolgokkal foglalkozzanak. Ebben a játékban a WoW-ból ismert kasztok közül válogathattok, mint a tolvaj, mágus vagy harcos. Szerezhettek paklikat a játékban vagy egy dollárért vásárolhattok is. Az online multi és a társkeresés a Battle.net-en történik majd. Lesz kártyaalkotó mechanizmus is. Van egy hősötök, egy adott kaszttal (mint az eredeti papíros kártyajátékban), aki alá összeállítjátok a paklit. A tárgykészítő rendszerrel széttörhetitek a felesleges kártyáitokat, hogy Arcane Dust-hoz jussatok, aminek segítségével megalkothatjátok az általatok vágyott darabokat. A Hearthstone még idén kijön PC-re, Mac-re és iPad-ra. A béta nyáron indul, erre már jelentkezhettek is a hivatalos honlapon. Trailer alant...
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Pandamoniu...
2013.03.22. 22:55
Nagyon helyes, a rendes WoW kártyajáték is briliáns volt, itt volt már az ideje a digitális verziónak. Remélem azért nem lesznek túl mohók a paklik/kártyák árát illetően.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Gatee
2013.03.23. 09:42
@PandamoniumHun
Elvileg minden kártya megszerezhető lesz a játékon belül is, ha fizetsz gyorsabban kapod őket de nincsenek egyedi kártyák amik csak a fizetősöknek lennének. Amúgy 1 dollár lesz 1 booster pack amiben 5 kártya van, de valószínűleg lesznek nagyobb csomagok is jobb ár/érték aránnyal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Leon121
2013.03.23. 19:53
Végre kicsit újít a Blizzard, nagyon ideje volt már. Hát ha még esetleg mernének kilépni a megszokott Warcraft-Starcraft-Diablo világokból...

Egyébként nekem első pillantásra kicsit zavaróan sok a fölösleges effekt játék közben, meg a menüben matatva. De ezt leszámítva ígéretes. Viszont cs.sszék meg, ha nem hozzák ki Androidra is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. s_erno
2013.03.25. 14:52
Biztos, hogy kihozzák androidra is, ekkora ziccert nem hagynak ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!