iPon Hírek

Blizzard: „Jobb lesz a WoW repülés nélkül!”

Dátum | 2015. 05. 27.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Bár sokan reménykedtek az ellenkezőjében, most már biztosra vehető, hogy a sem a Warlords of Draenor, sem pedig a később megjelenő kiegészítők új helyszínein nem lehet majd átrepülni. Ezeknél a zónáknál az amúgy az eget hasító hátasokkal is csak a földön poroszkálva leszünk képesek eljutni egyik pontból a másikba. A játék vezető tervezője, Ion Hazzikostas úgy véli, hogy bár a cégnél tisztában vannak azzal, hogy ez a lépés sokaknál ki fogja verni a biztosítékot, de bízik benne, hogy az idő be fogja bizonyítani, hogy jól döntöttek. A repülő lények ugyanis egyszerűen túlzott mértékű előnyhöz juttatják gazdáikat. Használatukkal pillanatok alatt fel jutni bármilyen magaslati ponthoz és egyes küldetéseknél el lehet kerülni velük a veszélyes helyzetek javát (vagy egy kiadós farmolást, elvégre jó kis timesink amíg végigverünk mindent a célig). Mindezeken túl a pályatervezők és küldetésalkotók munkája is jóval könnyebb lesz úgy, hogy nem kell külön készülniük a griffek, sárkányok és egyéb szárnyasok büszke tulajdonosaira.
A népszerű MMORPG-vel foglalkozó fórumokon olvasható hozzászólások tanúbizonysága alapján Hazzikostas jól mérte fel a tömeg reakcióját, mert jelenleg még elenyésző kisebbséget alkotnak azok, akik támogatják a döntést. A többség inkább csalódottságának és haragjának ad hangot, sokan pedig azzal fenyegetőznek, hogy ha a Blizzard illetékesei nem gondolják meg magukat, akkor felmondják az előfizetésüket. Hogy mi lesz az ügy vége, még nem tudni, de mivel a cég „a mások álláspontjának tiszteletben tartására” kéri az elégedetlenkedőket, az tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek, hogy hacsak nem csökken egy-két millióval a játékosok száma, a korlátozás belátható időn belül nem lesz visszavonva.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

43. Asagrim
2015.05.27. 19:10
Előfizetés felmondva. Köszi blizz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
42. KisDre
2015.05.27. 19:20
WoW ! Ahol pengeélen táncolsz bármi marhaságon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
41. Asagrim KisDr...
2015.05.27. 19:40
Szerintem nem egy felháborodott játékos van, aki úgy érzi, hogy így feleslegesen költött pénzt repülő hátasokra a bnet shopban.

Természetesen továbbra is kaphatóak, mert miért ne!

https://eu.battle.net/shop/en/product/game/wow?categories=mounts
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
40. szurvier
2015.05.27. 19:41
Szerintem nem hülyeség igazából egy csomó részletről ki maradnak az emberek mer át repülnek mindenen bár mondjuk az kár hogy így oldották meg inkább bele rakták volna egy küldi sorozat végére vagy valami.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
39. Kerty
2015.05.27. 19:47
Én inkább azt csináltam volna, hogy ha (szinte) minden sz@rt megcsinálnál az adott területen akkor feloldhatnád a repülést. Így nem csorbul a feeling se fejlődés közben, azt kapnád amit a készítők megálmodtak, de utána meg ha instázni akarsz menni, nemkell az egész tetves kontinensen átkocogni gyökkettővel

szerk: most olvasom csak #4-et, már felmerült. Na szóval szerintem is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
38. Humbuk
2015.05.27. 19:49
Jaj de jó érzés amikor a nagyok gankelik a kicsiket és egyfolytában vadásznak az emberre a 10x 20x erősebb vérpistikék...

Bár tetszett a Draenor, de pont a timesink miatt fagyos az accom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
37. Mosdatlan_...
2015.05.27. 19:53
"Mindezeken túl a pályatervezők és küldetésalkotók munkája is jóval könnyebb lesz úgy, hogy nem kell külön készülniük a griffek, sárkányok és egyéb szárnyasok büszke tulajdonosaira. " ettől függetlenül ugyanúgy két év lesz egy kiegészítő
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
36. Asagrim Humbu...
2015.05.27. 20:11
Nem kötelező PVP realmen játszani. Így sem lesz nehezebb dolga annak, aki 10x 20x erősebb és ki akar nyírni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
35. calebone
2015.05.27. 20:16
Megértem azokat akik azért háborognak mert repülő hátasokat vettek és itt semmit nem ér. DE... Eddig mindenki azon panaszkodott hogy a WOW túl casual lett, túl könnyű, a régi nehézség ovis szintre zuhant. Itt egy nehezítés ami mondjuk kicsit idegesítő lehet, de tény hogy sokat elvesz a pályák élményéből ha csak repkedünk. Ennek ellenére megoldhatnák hogy a végén valahogy mégis repülhessünk ahogy szurvier írta.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
34. Rojik Kerty
2015.05.27. 20:19
Instázáshoz már nagyon régóta nem kell odamenned az insta valós helyéhez. Van külön insta csapat kereső rá. Bejelölödhova akarsz menni, hogy mi vagy tank, healer, dps és amikor összejött a csapat felugrik egy ablak mindenkinek, hogy készen áll-e vagy sem. Ezután ha mindenki igent nyomott mindenkit "beteleportál" az instába. Miután meg végeztetek vissza teleportál oda ahol voltál az instába berakás előtt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
33. Bzsolt
2015.05.27. 20:24
Előfizetés felmondva!!! (már több mint három éve )
Eddig sem lehetett mindenhol repülni, és nem is lehet majd, ez így van rendjén. Nem értem min vannak kiakadva, aki vett repülő hátast azt nem arra a zónára vette ahol nem lehet repülni, ahova meg megvette, ott tudja is használni. Inkább annak örülne, hogy mindenhol használhatja, csak rendes hátasként.
Olyan dolgon sírnak, ami nem is volt. Mintha bejelenteném, hogy mindenki kaphatna alanyi jogon 100k fizetést, de túl nagy terhet jelentene az országra ezért nem. És ezután mindenki elkezdene sírni, hogy de neki kell akkoris... különben... LOL. reklám az egész.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
32. Asagrim Bzsol...
2015.05.27. 20:35
Nem beígért dologgal visszakoztak, hanem olyan dologgal hagytak fel, ami az eddigi 7-8 évben magától értetődő volt.

Én azt várom egy új kiegészítőtől, hogy hozzáadjon az eddigiekhez, nem azt hogy elvegyen dolgokat szelektíven. Így semmi értelme nincs magának a repülésnek, ha a játéktér azon részén, ahol a legtöbb idődet töltöd nem lehet, máshol meg igen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
31. SgScorpion Bzsol...
2015.05.27. 20:37
Direkt vették ki a repülést
Egyedül a cataclysmban meg a WODban volt :_D

Én nagyon örülök neki, KALANDRA FEL! DISCOVER THE WORLD!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
30. Kerty Rojik
2015.05.27. 21:00
Oh.... hát igen, egy jópár évvel le vagyok maradva pedig feelinges volt amikor alli meg horda is egy helyen gyülekezett instázni mindenki ordít hogy "ne támadjatok ne támadjatok!" erre csak úgy, mint a Gyűrűk Urába, valaki kilő egy nyílvesszőt és kitör a balhé
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. tomchee
2015.05.27. 21:01
Esetleg limitált repülési idő, mint az AION-ban? Szerintem az ok lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. Asagrim tomch...
2015.05.27. 21:02
Jó ötlet, ráadásul rém könnyen lehetne implementálni, a mélyvízi úszás fatique rendszerét kellene csak alkalmazni a repülésre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. kiskoller
2015.05.27. 21:32
Vicces, hogy a kommentelők fele úgy magyarázza, hogy minek és hogy kéne működnie a WoW-ban, úgy, hogy nem is játszik vele már jó ideje...

Scorpion: Repülés már a legelső kiegészítőben is volt, ezzel reklámozták TBC-t
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. tomchee SgSco...
2015.05.27. 21:47
"Direkt vették ki a repülést
Egyedül a cataclysmban meg a WODban volt :_D"

Te valami tört szerveren játszottál eddig vagy mi ?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. TheRealTsL
2015.05.27. 22:27
Hányszor hallottam már wow-os ismerősöktől, hogy most abbahagyják... meg most... aztán most is... meg majd most tényleg.. aztán mindig folytatták, mikor kijött valami. Biztos van kivétel is, de azért az előfizetők számából ítélve nem sokan gondolják tényleg komolyan is.
Valami csak megfogta őket, ami miatt függnek tőle és ez után is fognak.
Valószínűleg a Blizzardnál is látják, hogy túl fogják élni ezt is különösebb visszaesés nélkül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. blackconve...
2015.05.27. 22:31
Ha még a group findert is kiveszik az "odateleportálás" részével együtt lehet még vissza is nézek. Mielőtt lehurrognátok, wotlk után hagytam abba utána catával egy hónapot játszottam, moppal hármat és woddal megint csak egy hónapig bírtam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. Bugatty
2015.05.28. 03:07
Én nemrég vettem meg újra az egészet, át is vittem a cata 1 hónap alatt felhúzott 85-ösöm RP szeróra, most a 100-as monkal tolom és egyáltalán nem hiányzik a repülés egyedül az oulandit és az azerotit vettem meg a többihez egyiket sem mert nem látom értelmét. Ha el akarok jutni valahova akkor használom a grifft, utána a warforged nightmare-rel lovagolok tovább. Nem hőbörgök, hogy fizettem egy hátasért és nem tudok vele repülni wod-ban a kinézete végett vettem meg nem azért, hogy majd wod-on repkedjek vele
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. Raidan
2015.05.28. 06:06
Szerintem meg csak elkényelmesedett az emberek segge Cata óta...mert mindenhol lehet repülni stb...Lich Kingig volt jó ez a játék de a legjobb a BC volt...rég nem játszok vele de az emberek elfelejtik milyen érzés volt repülő mountra ülni...most meg már tök természetes...ez a baj
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. tomchee
2015.05.28. 07:55
Nah jó srácok, csak hogy tisztázzunk valamit, mert látom nagyon nem vagytok képben. Főleg, hogy majdnem mindegyikőtök úgy kommentel, hogy évek óta nem látott WoWot (kinek nem inge... természetesen )
Bár játékmechanikailag én is tökéletesen egyetértek azzal, hogy jobb repülő mount nélkül, DE(!) játékosok milliói kőkeményen dolgoztak meg, egyes repülő mountokért, legyen az akár "csak" egy HCdungeon-ös drake, egy pandariás serpent, vagy akár egy Time-Lost ProtoDrake, ezek legtöbbje földön "kúszva mászva" valljuk be nagyon bután néznek ki. A Blizz pedig ezzel a döntésével, ezeket a mountokat értékteleníti el, azaz azok az emberek akik akár több száz játékórájukat ölték, abba hogy megszerezhessék "álmaik mountját", (jézusom, de borzalmasan hangzik ez ) most azért joggal érezhetik arcul csapva magukat.
Nah most menjetek fel szépen Battlenet-re és láthatjátok, hogy EZ a legtöbb player szívfájdalma, EZ a legfőbb probléma.

Tehát akárhogy is, a repülés elvétele nagyon rossz döntés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. carrast
2015.05.28. 07:57
Tessék szépen dark soulsozni, wow már bukta, úgy ahogy van. egyébként a repülési tilalommal egyetértek, már BC ben is utáltam. Nem lélegzett tőle a világ, mindenki vagy a levegőben repkedett, vagy instában volt egy kattintással. a legnagyobb wowos élményeim mind a földön történtek velem (találkozások másokkal, közös küldi, random world pvp, és mass world pvp, elwynn forest raid, stb stb stb), érdekes módon ezekre emlékszem, nem arra, hogy jajj de jó volt repkedni... egyetértek a fejlesztőkkel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. Shinjiii
2015.05.28. 08:12
Persze, majd a sok függő kocka felhagy az előfizetéssel. Ez olyan, mint amikor le akar szokni a levegőről. Ez megalapozta a napomat!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. nemlehet
2015.05.28. 08:24
Én pl agyvérzést kapok attól a vánszorgástól ami a földön van, ráadásul akkor még tereptárgyakat is kerülgetni kell. Igen is jó dolog a repülés, aki szerint jó ötlet volt kivenni az a kötelező hipster, vagy olyan vérfan aki a blizzard minden döntésével egyet ért.

Amúgy meg nem hinném, hogy túl sokan felróják a játéknak, hogy a pályadesign a levegőből nem tökéletes. KI nem tojja le? Eleve nagyon kevés játékban lehet szabadon repkedni, aki casual az ezt tökre élvezi, aki meg HC az örül mert sokkal gyorsabban eljut A-ból B-be. A griff meg azért nem ugyan az, ezt minden józan eszű belátja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. slayer007
2015.05.28. 08:30
Ahhoz, hogy normális mass pvp kialakuljon, szerintem nagyon jó döntés volt kivenni.
Amit mindig is utáltam a wowban, az a nagyon gagyi world pvp-je. Egy 100vs100 pvp-nél mmorpg-ben nincs jobb!
BC-ben is már az volt, hogy meglátta a 20 enemy, hogy jövünk vagy 30-an és már ültek is fel a repülő mountra, hogy jaj istenem nehogy meghaljunk....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Whysper
2015.05.28. 09:31
amikor xcross roadra szaladgáltak az allisok 200-n meg a hordások ashenvale-be csordástól gyalog és mounton na az volt a kihívás nem az ,hogy ide od arpködsz beugrasz meghalsz feltámadasz elrepülsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Shadowguar... slaye...
2015.05.28. 09:39
Helyes, akkor a PvE szerverekre vissza is lehet rakni a repülést Ami végképp nem érdekelt amíg játszottam az a PvP, legyen az world vagy sem. Achikért csinálgattam, de kifejezetten rühelltem azt is.
Egyébként a blizzardnak igaza van, sokkal jobb lett így a WoW Nekem legalábbis biztosan, mert nem kerül egy petákba sem és egy percet nem vesz el az életemből.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. exec79
2015.05.28. 12:05
a legtobb jelenlegi wowosnak mar semmit nem mond az hogy tarren mill vagy stranglethorn vale azon kivul hogy valami helyszin a terkepen....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. retal79
2015.05.28. 12:38
Csak néhány csapongó gondolat. A repülés kivétele nem nehezítés, csak időhúzás. Az, hogy max szinten 1-2 ütésre leütöd a mobokat, amik persze mind nekedmennek mert hülyék ahhoz, hogy lássák ahogy a társaikat már lemészároltad, az nem kihívás.

A csodás world pvp régen sem a kihívásról szólt, hanem a zergelésről. Mégis mi kihívás abban, hogy tizen leölnek három ellenséges játékost, vagy hogy egy max szintű campel egy szintezőt? Inkább nevetséges, PvP szerveren játszottam régen is, meg most is, de sose éreztem, hogy az időmet ilyen egyenlőtlen és ezért tök felesleges zergelésekre kellene pazarolnom.

Ja igen, a világ aztán nagyon él... Szinte senkivel nem találkozol, mert mindenki a garrsionjában ücsörög, mivel teendő nem nagyon akad odakint. A kincsekből ami érdekelt felszedted szintezés közben, minek mennél vissza a maradékért hogy az alacsony szintű mobok öngyilkos rohamai húzzák az idődet?

Az előfizetés felmondásával való fenyegetéssel meg az a baj, hogy sokan ezek közül ezt úgy értik, hogy továbbra is játszanak, csak most már nem fizetnek elő saját pénzzel, csak tokent vesznek goldból az AH-ban. Nem fogják fel, hogy ezzel gyakorlatilag több pénzrhez juttatják a Blizzardot (úgy másfélszer annyihoz), szóval kvázi szentesítik azt az irányt, amerre megy a játék...

Nekem amúgy semmi bajom a dologgal, de megértem azokat, akik pl. mountot vettek a shopból és most átverve érzik magukat, meg az az indoklás, hogy repülés nélkül jobban él a világ, egy nagy baromság.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Asagrim exec7...
2015.05.28. 12:47
Duskwood már annál inkább, mikor a Karazhan groupra váró hordások kiruccantak harmincas allisokat gankelni unalomból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. kiskoller
2015.05.28. 13:16
WoW-ban AV és WG óta nincs komoly owPvP, és nem is lesz, repülés ide vagy oda.

Ugyanez igaz az összes többi theme-park MMO-ra. Egyszerűen kényelmesebb a fővárosban ücsörögni és kivárni a queue-t, mint szervezni egy 40 fős raidet, főleg úgy, hogy honort se nagyon kapsz érte, bármikor újra feléledhetsz, és nem veszítesz semmit azzal, hogy meghalsz. Így 1 csata után ráun mindenki, így az 1 órás szervezés után van vagy 5 perc fun.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. carrast
2015.05.28. 13:38
Hát perszehogy nem él a világ, mert már nem így van megtervezve a játék. Megépítenek rengeteg frankó helyszínt, és nincs kihasználva, mert egyszer végigrohan rajta mindenki quest miatt és ennyi, farmoláson kívül nem nagyon fogsz te többet oda járni. Már csak queue ben kell várnod arra hogy felugorjon egy ablak, és ezt vagy a városban teszed vagy a garrisonodban, így persze hogy nincs élet a játékban.
Azt az élményt nem fogja visszaadni semmi, amikor beszartak az insta szerverek és nem tudtam átmenni a kapun caverns of time ban, 5 lvl70 es ugrott a lockomra egyszerre, lvl 80 voltam és elindult a mészárlás, igenám de szépen hívták a haverokat, először 1 db lvl 80, 2db , aztán 4 nél beadtam a kulcsot. Tábortüzet raktak a hullámnál én meg logoltam a rugómra és folytatódott a móka. KB 2 óra tömör fun volt.
Vagy amikor szintén régi helyszíneken jártam (pusztán hangulat vagy vmi quest öcsi miatt) a lockommal és összefutottam allis partival, akik emlékszem vmi irtó nehéz escort questen próbáltak vagy 3adjára végigmenni, megálltam és segítettem nekik!
Na ezeket veszi el a repülő mount, repkedsz a magasban vagy egy felugró ablakra vársz, ebben hol a fun?! Pont egy mmo ban ami a multi gyönyöreit kellene hogy kihozza és nem teszi. Cata közben én is leléptem, és nem bántam meg, szép emlék volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. MaTpr0F
2015.05.28. 14:56
Legalább akkor tegyenek be egy új szintet a földi rindingba, hogy legalább 160-180%-al lehessen hasítani a földön is, mert egyébként k@a lassú!

Semmi egyéb célja nincs ennek az egésznek, csak a játékidő húzás. Így legalább ugyan azok a műveletek 2-3x annyi időbe tellenek, a pénz meg majd szépen folyik befelé, mert jobban fog fogyni a gametime.

Ja igen, meg akkor a windrider útvonalakat is kicsit gyúrják át és ha lehetne akkor légvonalban egyenesen repüljön, ne kerüljön meg egy hegyet háromszor, meg ne csigavonalba szálljon le egy a fa körül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. slayer007 MaTpr...
2015.05.28. 15:27
Mondjuk azzal egyetértek, hogy a griff egy vicc.
Anno vanillában ugye gyors volt nagyjából, és az is fontos a blizzard számára, hogy miközben repülsz, láthasd a szép tájat, stb....
Ez azért mára szerintem nem annyira fontos... legyen gyorsabb a griff, mint egy flying mount, érjen oda hamarabb, hogy használja is valaki...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. retal79 carra...
2015.05.28. 16:45
Igen, de azt remélem érted, hogy attól, hogy nincs repülés, még nincs több ember kint... szóval köze nincs a repülésnek hozzá, tökmindegy, nyugodtan lehetne is akár, nem az az oka annak, hogy nincs tartalom, mert hát most nincs repülés, szóval mit rontana a helyzeten, ha lenne...?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. retal79
2015.05.28. 17:55
Egyébként azt láttátok, hogy lesznek olyan teleport kövek, amik egy rare mob közelébe teleportálnak Tanaan-ban...? Szóval jobb odateleportálni, meg odataxizni, mint manuálisan odarepülni? Ettől a teleportolgatástól meg a taxin afk-zástól él a világ...? Most komolyan...?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. BReal
2015.05.29. 14:29
Belefutottam ma 1 (!) olyan emberbe chaten, aki szóvátette, hogy neki hazudott a Blizzard arról, hogy (a WoD megjelenése után 1-2 hónappal) azt ígérte, hogy lesz repülés a játékban. El kell szomorítsam (ahogy azokat is, akik a repülés hiánya miatt mondanak le esetleg egy előfizetést ), 2 cikk van ezzel kapcsolatban:
Cikk1
Cikk2
Előbbiben arról írnak Bashiokra hivatkozva, hogy 6.1-ig biztos nem lesz repülés. Na most, aki megfelelt az értő olvasáson, az felfogja, hogy ez nem jelenti azt, hogy 6.1 után lesz repülés, csak lehet, hogy lesz. A második cikk ezt erősíti meg.
Asagrim #3: Aki a pénzét (nem keveset, kb 6000 Ft) mountokra költi, arról nehezen tudok visszafogottan kommentelni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.05.29. 14:59
"Semmi egyéb célja nincs ennek az egésznek, csak a játékidő húzás. Így legalább ugyan azok a műveletek 2-3x annyi időbe tellenek, a pénz meg majd szépen folyik befelé, mert jobban fog fogyni a gametime."
Ez mekkora baromság, ez is mutatja azt, hogy vagy nem játszol a játékkal és úgy pampogsz róla, vagy ha játszol, akkor annyira tájékozatlan vagy, hogy az már fáj.
1. Aviana's feather, mindenki megszerzi Inn-ből
2. Flight masterrel közlekedés, lehet, hogy 1,5-szer hosszabb utat tesz meg, mintha légvonalban mennél, de akkor is haladsz vele. Nem beszélve arról, hogy ilyenkor pl. ki lehet menni könnyen elintézni pár apróbb-cseprőbb dolgot.
3. Mage tower felépítése, amivel teleportálgathatsz különböző helyekre Draenoron.
Ennyit erről.
Amúgy tomchee-val értek egyet, a legnagyobb kritika azoktól a játékosoktól érkezhet, akik anno sok játékidőt beleöltek egy-egy repülő mount megszerzésébe (legyen az akár achievementért, akár rare ölésért, stb). Mondjuk ettől még tény marad, hogy azokat is lehet földön használni Draenoron. Sőt, A'lar még repül is a föld felett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. denielstei...
2015.05.29. 20:18
Szerintem jól döntött a Blizzard. El is kezdtem volna írni, hogy miért gondolom így, de olvasva a kommenteket...Öhm, inkább hagyjuk...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. jurganov BReal
2015.05.31. 08:44
hiányoztál aki másért játszik mint te az hüjjje, a'lar meg a földön enyhén szólva is szarul néz ki. de segond, a blizz így döntött és ez azt jelenti, hogy ennél jobb nem is lehet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Whysper
2015.06.01. 08:38
Maradjunk annyiban mikor megjelent a játék és lvl 40-es Shaman SW előtt halahatlan volt egy szaros kodójával meg 3 haverjával akkor is funn volt vagy mikor be kiteoltál burningről egy elementalt a faluba ezek mind funnok voltak. Nem sírtál hanem írt a chatre srácok hordások itt meg ott.. vagy mikor Booty Bay-n-él csatáztunk vagy ZG-nél.. sosem volt baj ezekkel. Én ezt az instant dungeonba bedobálást szedtem volna ki. az odáig oké ,hogy össze invel ,de ez a teleport to dung
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!