iPon Hírek

Blizzcon 2008

Dátum | 2008. 10. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Nem unatkoztak az utóbbi két napban azok, akiknek lehetőségük volt kiutazni Anaheimbe (California) az idei BlizzCon-ra. Rengeteg esemény volt, sok információt tártak fel a Starcraft II-ről, Diablo III-ról és a közelgő Wrath of the Lich King Wow kiegészítőről. Emellett persze megrendezték a szokásos tánc, jelmez és /silly versenyeket is.

Azt mondják az idei volt az eddigi legnagyobb és látványosabb Blizzcon. A jegyek rá mindössze 15 perc alatt keltek el állítólag. A résztvevők rengeteg mindent kaptak egy "Goodie Bag"-ben aminek a tartalmával nem fájdítjuk a Blizzard rajongók szívét (na jó egy kicsit: exkluzív wow mount: jegesmaci, Starcraft béta kulcs...). Mindenesetre jó néhány ember fog ezen még pénzt keresni, hiszen már fent is vannak az e-bay-en ezek tárgyak, nem kevés pénzért.


A kosztüm verseny egyre extrémebb és színesebb, már a tavalyi WoW-os warlock győztes sem volt semmi, de az idei, draenei leányzó teknős mounton lélegzetelállító(an vicces) volt. Mi csak a győztesről közlünk képet, akit érdekel a többi (többnyire wow-osokat látni, de volt köztük egy Starcraft Ghost leányzó is) az klikk ide. (A képek feletti legörülő menüből lehet galérát választani.)


A Táncversenyről ugyanez már nem mondható el, bár a tavalyi blood elf male táncot nem nagyon lehet felülmúlni. Az idei győztes meglepő módon egy fűszerezett Undead female dance-t előadó leányzó lett.


Ami pedig a lényeget, azaz a játék híreket illeti, a Starcraft II-ről már ugye korábban beszámoltunk, a Warcraft-ot illetően pedig olyasmit csicseregnek a madarak, hogy Rob Prado megerősítette a Warcraft 4 jövetelét. De ez még nagyon messze van, konkrétumok még nem igazán vannak. Persze World of Warcraft hírek is voltak bőven, kicsit többet felfedtek abból, hogy milyenek lesznek az egyes klasszok a wotlk új skilljeivel és talentjeivel és bemutattak egy újabb gameplay szösszenetet:


A Diablo III háza táján se volt eseménytelen az utóbbi két nap. Bemutatták ugyanis az új játszható kasztot, a Wizardot! Számos talentről és képességről rántották le a leplet, így például: Disintegrate, Electrocute, Teleport, Magic Missile és Slow Time. Ezek már meg is jelentek a hivatalos Diablo 3 oldalon: klikk. (Ami még megemlítendő, hogy nincsenek nemhez kötve a kasztok, így hát valakinek ahoz van kedve, férfi Wizard-ot is indíthat. Remélem ha lesz amazon, az majd kivételt képez... :) )

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. bszoke88
2008.10.12. 17:01
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. leslieke
2008.10.12. 17:57
Az 1-2-ből csak a barbárt hozták át.. amaozon jó esetben csak a kiegészítőben lesz.

Mondjuk a Wizard is kb. megfelel a Sorceress-nek, de állításuk szerint mégsem az. Nevében semmiképp se.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Fix3r
2008.10.12. 18:10
Én sajnálom,hogy necro nem lessz benne csak az a boszorkánymester vagy mi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!