iPon Hírek

BlizzCon 2013 műsor, benne a Heroes of the Storm-mal!

Dátum | 2013. 10. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az idei BlizzCon (nov. 8-9.) műsort is igyekeztek jó alaposan megölteni a Blizzardnál, a StarCraft versenyeken, vegyes témájú előadásokon és cosplay eseményeken túl is. Idén például először rendeznek tehetségkutató versenyt több témában. A lényeg az, hogy valami kreatívat és eredetit produkáljunk, legyen az dráma, komédia, zene vagy táncos műsor. Ezen kívül lesz még filmes és művészeti verseny is, kövér pénzjutalommal. Kaptok előzetest majd a Reaper of Souls-ból, tart majd előadást Duncan Jones a Warcraft film rendezője és jó sok mindent tudhattok majd meg a Heroes of the Stormról is. Amennyiben nem engedhetitek magatoknak, hogy kilátogassatok Anaheimbe, vehettek virtuális jegyet is, aminek áráért cserében nem csak HD műsorszórás jár nektek, hanem in-game cuccok is kedvenc Blizz játékaitokhoz (Lurky-murky WoW pet, StarCraft avatárok és lobogók D3-hoz, plusz egy Heartstone kártya). Érdemes jó alaposan körülnézni a Bneten. Visszatérve a Heroes of the Storm-ra, vagyis a készülőben lévő Blizz féle DOTA/MOBA játékra, ez talán a LOL és a Valve féle DOTA 2 óta a legérdekesebb ilyen jellegű projekt, hiszen meglehetősen közel áll a műfaj gyökereihez, ha azt nézzük, hogy a Defense of the Ancients egy Warcraft 3 modként kezdte, még ha nem is a Blizzard csinálta, hanem egy rajongó. A bejelentés mellé pakoltak egy vicces animációs filmet is:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. KisDre
2013.10.18. 15:05
All-Stars cím jobb volt.
A csapból is ez a Heroes-ozás folyik. Ami szerintem már a gagyit súrolja. Főleg hogy a gonosz oldalon furcsa Hősnek nevezni valakit. Meg mondják nekem hogy Heroes, mindig az M&M féle jut eszembe.
Szóval ha AllStars lenne, valszeg így is becéznék a játékot. De így hogy jön ez a gagyi Storm-os cím, ez is beleolvad a rövidítve becézett játék címek mezejébe.

(Igen igen, tényleg a cím a bajom )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Ranger
2013.10.18. 15:41
Főleg hogy rövidítve ez is hots mint az SC2 kiegnek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. KisDre
2013.10.18. 16:17
Ranger

"Jössz Hotsozni?
-Megyek
Mit hozol?
-Kerrigan
Kerrigan? Multizni gyere te
-He? Van Single-je is ennek?
?!Te mivel játszol?"

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Benny
2013.10.19. 12:30
épp időben :-D
mekkora ziccert hagyott ki a blizz, h nem reagált rögtön amikor látszódott, h mekkora siker lesz a műfaj. Főleg, h a saját játékából alakult ki. Lehet, h kipróbálom majd de nekem teljesen megfelel a lol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tomchee
2013.10.20. 21:16
Olyan sokáig verekedtek a Dota2-ért, hogy végül lemaradtak...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. s_erno
2013.10.21. 12:42
Igen én sem értem, hogy anno war3 idején amikor kezdett kialakulni a dolog, akkor miért nem vették fell Blizzék a fonalat...és igen, valahogy a Blizz All Start szerintem is jobban hangzott...Mondjuk a csillagocska a logoban az aranyos lett

Valamint a 40 dolláros virtual ticket-et egy csöppet sokallom...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!