iPon Hírek

BlizzCon: Diablo 3+WoW hírek

Dátum | 2009. 08. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Diablo 3

A Blizzard felfedte a negyedik karaktert a sorban, a barbár, a mágus és a boszorkánydoktor után. Az új játszható kaszt pedig nem más, mint *dobpergés* a SZERZETES, avagy a Monk. A szokásoknak megfelelően emberünk egy kopasz fickó mindenféle rongyokban. A szakálla talán kicsit ront az összképen, de végül is elmegy. A videókban némi bottal való bűvészkedés után vasmarkú barátunk mutat nekünk bőven szabadkezes harcot is.

                      


A monk villámgyors (már szinte teleportál, olyan rohamtámadásai vannak) és hihetetlen erős egy személyre irányuló sebzést tud kiosztani.

                      
Képességek: Seven-Sided Strike, Way of the Hundred Fists, Impenetrable Defense, Exploding Palm, Crippling Wave.

World of Warcraft: Cataclysm

Az MMO Champion információi, mint kiderült helyesek voltak, így a megjelent új videók mellé belinkeljük a korábbi hírünket, melyben már kifejtettük, hogy mire is lehet számítani az új kiegészítőben. Egy kis kiegészítés: a Worgenek tartoznak majd az Alliance-hoz, a Goblinok pedig a Hordához. A megjelenés dátumát még nem közölték.

                      
Az új trailerben bemutatásra került az új karakterfejlesztési lehetőség, a Path of the Titans. Szóba került még guild fejlesztés és a rankoktól függő BG is.

                      
                                                                           Lost Isles (Goblin kezdőhely)

                       
                                                                            Gilneas (Worgen kezdőhely)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

13. axe
2009.08.22. 14:10
VISSZA A HIRHEZ

sok wow kocka verheti a nyálát, és ha kijön megint játszhatnak folyamatosan 1 hétig étel ital nélkül....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Anyadhatan
2009.08.22. 14:35
ja én is ezt teszem,kérek 1 hét szabit.D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. TH0R08
2009.08.22. 14:39
Hát én nem sokat wow -oztam de már unom hogy, minden kieg szinte ugyan arról szól. Jön egy új fő ellenség raknak be pár új képességet 1-2 játszható új fajt 1 új szigetet a meg lévőkőn alakítanak és kész is a wow rajongók újabb meg bolondítása. Már a Lich king se nagyon tetszett de ez meg már enyhén túlzás sztem. Na ezért nem játszottam soha eredetivel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. rini
2009.08.22. 14:48
THOR08 - Mintha a Mass Effect vagy a Sacred a Crissis és még sorolhatnám nem ugyan azt csinálja. Jé egy új képesség, jé egy új kaszt, jé egy új puska ,íj, kard stb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. TH0R08
2009.08.22. 14:54
Nem tagadom mind ugyan ezt csinálja. De nem kérnek el érte havonta egy vagon pénzt, hogy használhasd is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Eskimo
2009.08.22. 14:54
Ez az hurrá még több dolog amit azért raktak bele hogy minél többet ülj a gép elött!Már marhára unom ezt.
Meg a lvl 85 is.Kicsit olyan időhúzás féle az egész.Már nem tudnak mit kitalálni.

A következő dobásuk valami ilyesmi lesz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. rini
2009.08.22. 14:56
Újítást a régi játékok tudtak hozni mint a Warcraft 1, Düne 2, Diabló 1, Doom 1, Wolfelstein 1, Baldur's Gate, Heroes & Magic, stb. A mai játékok már mind ezek nyomában haladnak, minden irányt ezek a korai játékok meghatároztak. Néha jön egy-egy új, de egyre kevesebb.Ugyanez vonatkozik a filmekre is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. TH0R08
2009.08.22. 14:59
rini ebben teljesen igazad van.

Az itt a probléma, hogy egyre kevesebbet foglalkoznak a játék menettel és az újításokkal a fejlesztők. Mert eldöntik, hogy csinálnak egy játékot. Fel állítják a terveket a munka folyamatot 2 évig dolgoznak a játék alapjain és a grafikán speciális effekteken aztán gyorsan össze dobnak egy játék menetet meg egy multi részt.
Alig foglalkoznak magával a stílussal. A leg nagyobb baj, hogy ebben mi is közre játszunk, mivel a játékosok többsége már nem játék menetre, hanem kinézetre vásárról. Már ha vásárról.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. rini
2009.08.22. 15:11
Megmondom őszintén a kedvenc játékom még mindig a Baldur's Gate, de ahogy egyre idősebb leszek úgy egyre kevesebbet játszok és szerintem ezzel nem csak én vagyok így. Már szívesebben veszek elő egy régebbi játékot mint egy újat.Ebben az évben csak a Dragon Age című alkotást várom.Jövőre nem tudom mi lesz. Talán adok egy esélyt a Stacraft 2-nek mivel a stratégia és a kalandjátékokat kedvelem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Eskimo
2009.08.22. 15:21
Egyetértek THOR08 és Rini-nek is igaza van. Manapság nehéz már újabbnál újabb dolgokat kitalálni.De azért nem lehetetlen dolog.Biztos vagyok benne hogy nem merült ki minden ötlet.
Én például egy játéknál szeretem ha a történet nagyon jó.Sajnos egyre több játék hasonló sztorival érkezik.

Tisztelet a kivételnek.Egyik ilyen szerintem a Mass effect.
Persze mindenkinek más-más dolog jön be.Nehéz mindenkinek megfelelő játékot adni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. rini
2009.08.22. 15:40
Eskimo - Ez így van. De a mostani újítások inkább abba az irányba mennek el, hogy a stílusokat vagy azok elemeit igyekeznek összehozni. Például az rpg. játékok elemeit keverik a kalandjáték elemekkel (pl: Mass Effect). Ez nem is baj, ettől még jobb is a játék. Azt már kevésbé szeretem amikor a Goblinoknak, meg az ilyen lényeknek paladinjai, varázslói vannak a sámán, boszorkány(mester) helyet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Eskimo
2009.08.22. 15:44
Ja igen Tauren Rogue
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.08.22. 15:48
Egy kis plusz:
Az új kiegészítőben lesznek majd víz alatt használható mountok, 20-as szintre lehet majd felhúni a guildeket, amikkel olyan előnyök járnak majd mint olcsóbb javítás, illetve csapatos feltámadás (raideknél hasznos lesz). Az új Mastery rendszerrel meg több talentpontot lehet majd leosztani...

Jönnek új aréna térképek, és még több BG-s napiküldi. Összesen 7 új zóna jön majd be (ebbe benne van a két kezdő pálya) köztük a Sunken City-vel, amely teljes egészében víz alatti térkép.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!