iPon Hírek

Blue Estate bejelentés

Dátum | 2014. 04. 09.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Focus Home Interactive kiadó bejelentette, hogy 2014 harmadik negyedévében fog megjelenni a Blue Estate című játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A HeSaw Games által készített sínen futó shooter Viktor Kalvachev azonos című képregénysorozatának feldolgozása... A játéknak két főszereplője lesz, az erő- és testnevelés szakos Tony Luciano, a Los Angeles-i maffiafőnök, Don Luciano fia, és Clarence, a csóró ex-tengerészgyalogos. A lövöldözős duónak meg kell birkóznia a Tony által okozott káosszal és annak utóhatásaival, és fel kell venniük a harcot a Sik banda tagjaival, hogy kiszabadítsák Clarence elrabolt "Szép Helénáját". A Blue Estate szólóban, vagy egy haverral együtt is játszható, Xbox One-on Kinecttel is irányítható, PS4-en pedig kihasználja DualShock 4 giroszkópjában rejlő lehetőségeket. A harcok teljesen eszementek lesznek, akárcsak a játék világa: ellenfeleink között lesznek csivavák és olyan hihetetlen furcsaságok is, mint Tony saját haja.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. erdeirem
2014.04.09. 16:02
"A Focus Home Interactive kiadó bejelentette, hogy 2013 harmadik negyedévében fog megjelenni a Blue Estate című játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra." Már meg is jelent akkor?!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. somakb
2014.04.09. 20:38
Ő... rail shooterek esetén mindig látványosabb szebb grafikát lehet készíteni mint egy szabadon mozgó fps esetén... na ehhez képest mi ez? XBOX ONE és PS4? Inkább Wii...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2014.04.10. 21:25
Igy a kepek alapjan sok koze nem lesz a kepregenyhez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!