iPon Hírek

Bluetoothos headset mosható párnázással az Arctictól

Dátum | 2015. 03. 17.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Az Arctic P324 BT típusjelzéssel ellátott mikrofonos fejhallgatója szuperkönnyű, rugalmas, hajtogatható kivitelben kerül az üzletek polcaira, hangszórói előtt pedig mosható párnázás foglal helyet.
A Bluetooth 4.0-s kapcsolatot használó újdonság természetesen akkumulátorral is rendelkezik, így vezeték nélküli zenehallgatásra akár 20 órán át használhatjuk egyetlen teljes akkumulátortöltéssel. A 400 mAh-s lítium-polimer akkumulátor 400 órányi készenléti időt biztosít a termék számára.
A P324 BT fedélzetén 28 milliméteres átmérőjű hangszórók találhatóak, amelyek a 18 Hz és a 22 kHz közötti frekvencia-tartomány lefedésére képesek, impedanciájuk pedig 32 ohm. A szuperkönnyű, mindössze 78 grammos headset egy beépített mikrofont is kapott, így telefonhívások lebonyolítására is használható. Persze ezzel együtt noteszgépekhez vagy asztali számítógépekhez is passzol a termék, amennyiben ezeknél rendelkezésre áll Bluetooth kapcsolat. A Bluetooth 4.0-s kapcsolat hatótávolsága maximum 10 méter.
Az újdonsághoz a gyártó mellékel egy kemény tároló dobozt, így könnyedén magunkkal vihetjük szinte bárhová. Az akkumulátor töltéséhez kapunk egy Micro USB kábelt, ezen kívül már csak egy kezelési útmutatót rejt a csomag. A különböző funkciók kezeléséről a hangszóró házára integrált kezelőszervek gondoskodnak – a hangerő éppúgy szabályozható, mint a zenelejátszás, de a hívások fogadására és beszélgetés befejezésére is lehetőséget adnak a gombok.
Az új mikrofonos fejhallgató fekete mellett fehérben, lilában, rózsaszínben, zöldben és kékben is elérhető már, 9 ezer forintos áron.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!