iPon Hírek

Blur és új Tony Hawk játék bemutatók az E3-mon

Dátum | 2009. 05. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A 2007-es Proving Grounds (Pro Skater 9-nek is hívják néha)Az Activision bejelentette, hogy a Bizarre Creations új autós játéka, a Blur az E3-on fog először bemutatkozni. Viszont nem ő lesz az egyetlen új Activision-ös játék, amely ott debütál. A Tony Hawk széria következő epizódjáról is az E3-on rántják majd le a leplet, mondta el Mike Griffith egy előzetes sajtókonferencián.

Tegnap emellett még megerősítették a Guitar Hero 5, a Band Hero és a DJ Hero őszi jövetelét is, így minden bizonnyal róluk is bőven hallhatunk majd a Electronic Entertainment Expo-n. Griffith elmondta, hogy várakozásai szerint a Blur az lesz majd az autós játékok között, mint a Call of Duty a shooterek között.

Az alapján amit eddig a magazinokban olvashattunk róla, talán úgy írható le, mint egy izgalmas föld körüli túra egy PRG stílusú autóverseny keretében amely nem szenved hiányt autós harcban (aknák, pajzsok, elektromos támadások) és fejlett szociális hálózata lesz.

Ami pedig az új Tony Hawk játékot illeti, a lényeg vele kapcsolatban, hogy fog kapni valamiféle gördeszka perifériát. A készítők ígérete szerint ez nem az a játék lesz amit controllerrel a kezünkben fogunk játszani... (Az alcíme állítólag Adrenaline lesz.)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. jadam92
2009.05.08. 17:50
VISSZA A HIRHEZ

az öreg Tony nak kell a pénz :>
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. bszoke88
2009.05.08. 18:30
van neki elég, hidd el. csak a játékfejlesztő cég erőlködik...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. olizsoli
2009.05.09. 13:27
Persze fingerboard
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. laciii
2009.05.09. 22:29
Nekem Birdhouse fingerboardom van, meg egy Tony lapom!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!