iPon Hírek

Bodycount: FPS a Codemasterstől

Dátum | 2010. 03. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Stuart Black (Criterion), a Black társfejlesztője új FPS-en dolgozik a Codemastersnek mint kreatív direktor. A játék címe - ahogy azt a címben is olvashattátok - Bodycount, megjelenése pedig 2011 első negyedévére várható PS3-ra és Xbox 360-ra.

A Bodycount napjainkban játszódik, a történet egy "Nincs kérdésem, követem a parancsot." stílusú végrehajtó "kalandjait" követi, célpontjait pedig a "Hálózat" osztja ki neki. A környezet elpusztítható lesz, számíthatunk online multiplayerre és kooperatív játékmódra.

A játékot a Codemasters EGO motorja hajtja majd, mely igencsak jól teljesített a DiRT 2 és az Operation Flashpoint: Dragon Rising alatt. "Mi mind hatalmas FPS rajongók vagyunk és úgy érezzük, hogy bőven van helye egy ilyen friss shooter élménynek a mostani játékok közt. Ha a Race Driver: GRID a letisztult versenyzést képviselte, akkor a Bodycount abszolút középpontjában a golyó és annak becsapódása áll" - magyarázta Black.


"Pusztító technológiánk lehetővé teszi számunkra, hogy újszerű gameplayt tárjunk elétek, melyben a játékosok és az AI nem bújhat majd el törhetetlen fedezékek mögé, amitől fogva aztán az egész játék átmegy egy "Csapd le a vakondot" stílusú unalmas lövöldözésbe."

A játékhoz már meg is érkezett az első pár screenshot, a pár sajnos szó szerint értendő (2), de hát még messze van a megjelenés, ráérnek...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Tirexi
2010.03.09. 16:27
Ha olyan lesz mit a képeken akkor jó lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hpeter105
2010.03.09. 19:06
azért is, mert ha csak megnézzük az általuk kiadott játékok minőségét minden(grafika..élmény..stb.)tekintetében, elég meghatározo lehetne ez is csak a történet kell
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!