iPon Hírek

Bombasiker a Nexus 7, továbbra is heteket kell rá várni

Dátum | 2012. 07. 16.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Reuters értesülései szerint az összes nagyobb amerikai üzletláncból elfogytak a Google referencia táblagépei. A jó rajt szinte borítékolható volt, de a gép sikertörténete csak most érkezik majd az első komolyabb próbatételhez, hiszen a vásárlók véleménye az, ami a továbbiakban meghatározó lehet.

A keresőóriás és az Asus által közösen kifejlesztett táblagépet a június 27-i Google I/O konferencia óta lehetett előrendelni, de a megrendelések szállítására csak július 13-án, vagyis múlthét pénteken került sor. Ez a nap viszont egyben az utolsó is volt, amikor hozzá lehetett jutni a Nexus 7-hez, legalábbis a nagyobb kereskedelmi láncok online kínálatát tekintve.


A Sam's Club és a Wal-Mart nem közölte, hogy mennyi eladáson vannak túl, és hogy maradtak-e teljesítetlen rendeléseik, de a GameStop szóvivője már valamelyest beszédesebb volt. A Reutersnek tett közleményük szerint nem csak hogy az első szállítmányok apadtak ki, de már a másodikra is felvették a rendeléseket, vagyis itt nem tudnak lépést tartani az igényekkel. Ebből kifolyólag már augusztusig nem is vehetik át az eszközeiket azok, akik mostanában adják le a rendeléseiket - ekkor érkezik ugyanis a harmadik szállítmány. A megkérdezett értékesítési partnerek közül az Office Depot húzta legtovább, itt még péntek délután is akadt néhány készülék a kínálatban, de zárásra itt is elfogyott a masina.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. feher.agos...
2012.07.16. 16:45
kíváncsi vagyok, mikor jut belőle hozzánk is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. zoltasan
2012.07.16. 17:11
Elvileg szeptemberben jön Európába, de ahogy látom csúszni fog, mert még az USA területét se tudják kiszolgálni. [Itt] azt írják, hogy dolgoznak a szolgáltatásokon, gondolom akkor lesz tábla, ha lesz szolgáltatás, mivel azok hozzák a profitot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. zoltasan
2012.07.16. 17:12
[LINK]

Előbb nem sikerült jól a linkelés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. atiska007
2012.07.16. 17:12
ha rendelsz amcsiból, akkor hamar
én azt fogom tenni, csak megvárom, míg kicsit lecseng az őrület
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. zoltasan
2012.07.16. 17:13
Ez most se jött össze.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hmmmmm
2012.07.18. 01:32
Szerintem ha valaki biztosra akar menni, akkor Angliából rendeli meg ismerősén keresztül. USA-ból ha nincs szerencséje, akkor nem ússza meg vám nélkül...de ÁFA tuti van rá, akkor meg már nem egyszerűbb Angliából rendelni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!