iPon Hírek

Bond inspirálta az új Dantét

Dátum | 2010. 09. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Úgy tűnik, hogy a Capcom "kissé" vitatott Devil May Cry újraindításának hátterében James Bond állt. Ez most egy kicsit zavaros ugye? Pedig egyszerű! A Daniel Craig által alakított új és "keményebb" James Bond megihlette a DmC producerét...

A Ninja Theory (UK) stúdiójában fejlődő új Dante - mint azt már a trailerben is láthattátok-, egy fiatal és kissé suta lázadó kamasz. A haja fekete, az ábrázata pedig enyhén emós. Egy kissé durva váltás a fehér hajú, tapasztalt rókáról, aki összeszedett volt és ismerte a dörgést... Nehéz megérteni miért hozták vissza eddig nem ismert (jobb is volt ez így) fiatal énjét, mikor már korábban megalkottak egy új főhőst ugyanebbe a szerepbe (Néró).

A TGS-es bemutató hatalmas felháborodást keltett a széria rajongóinak körében, még maga Hideki Kamiya, az eredeti játék alkotója is lehúzta. A fejlesztők persze kiálltak Dante kun mellett: "Fiatalabb, nyersebb és a maga módján menő. Más." Azt próbálták megmagyarázni, hogy Dantéban ott van az idősebb verziójának lényege és láthatjuk majd, hogy hogyan bontakozik ki belőle az általunk ismert karakter.

Hideki Itsuna, aki eddig az összes DmC játék készítésében részt vett, megértette a rajongók aggodalmát a fejlesztőkkel kapcsolatosan: "Természetes, hogy a régi játékosok aggódnak amiatt, hogy egy ekkora címet egy másik stúdiónak adnak át."

"Sokat dolgoztunk a Ninja Theoryval és láttuk, hogy mennyire tehetségesek. Tudjuk, hogy nagyon komolyan veszik a DmC-t és igazán jó játékot akarnak csinálni" - tette hozzá Eshiro Motohide.

Egyébként James Bond ide vagy oda, a dolog hátterében az állt, hogy nem igazán voltak jók a Devil May Cry 4 eladásai a többi hasonló akció-játékhoz viszonyítva. Körülbelül 2,7 milliót adtak el belőle (az összes platformot ideértve), míg más hasonló stílusú játékból akár 4-5 millió is el szokott menni. A megoldást egy friss finom rebootban látták, ami új közönségeket szólíthat meg.

DmC megjelenési dátum egyelőre nincs.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. jozso121
2010.09.23. 18:48
Ez a kis emós köcsög a videóban valami vicc lenne? Ez már méltatlan a dmc-hez. Másik stúdiónak adni a legnagyobb baromság, kár érte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. petimanus
2010.09.23. 20:10
Most komolyan ezt kell odatolni a játékosok elé? Menő a drogos kinézetű-cigizős satnya buzeráns külső? Nah szép világot látnak. Remélem megbukik a játék, vagy a petíció, amit aláiratnak a játékosokkal, tényleg a kukába kényszeríti a projektet...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Terror
2010.09.23. 22:08
Hány kilós a fickó, 40? Biztos kegyetlen harcos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. gameplusz
2010.09.23. 23:34
Ne ítéljetek elhamarkodottan
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. uristen
2010.09.24. 15:39
Szerintem nem annyira lesz ez szornyu. Eddig majdnem osszes DMC -ban emos kinezetuek voltak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. LordBehemo...
2010.09.24. 16:45
Igy ebaxni egy tökéletes játekot.Istenem,mi jöhet még ezutan???
Ez ojan mintha a következő Call Of Duty-ban már vmi kis szörnyek jönnenek ellenunk.Pont ojan szörnyű mint ez.A Devil May Cry 4-et legalább 10-szer végigtoltam és nagyon tetszett.Ennek már a bemutatkozása is rosszul kezdődik...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. esftomvip
2010.09.25. 17:32
DMC 4 et én 1 x játszottamvégig .. de utánna hozzá tettem hogy nem játszottam még ilyen jó játékkal
persze eltelt azóta párév...
Hát nem tudom most ez az új rész mi akart lenni ... de a fekete emos srác már nem jo jel
Na mind1 Kitudja
ha xbox360-ra kidobják én kiprobálom .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. energon
2010.09.26. 19:30
én megsem tudom számolni hányszor vittem végig a 4. részt... kb annyiszor mentem vég minden pályán míg meglett minden szinten az "ss" értékelés imádtam. ez viszont.. elég gyenge eresztés, ilyen szr trailert ritkán látni, a harc unalmas és erőltetett a srác meg tényleg olyan mint 1 kis alultáplált drogos búza.. és pont a 2 legszarabb bond filmből kellett ihletet meríteni ehhez? hát vicc... mázli h csak konzolra jön ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!