iPon Hírek

'Borat' haverja új szerepben

Dátum | 2007. 03. 06.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Ken Davitian, a névtelen színész, aki a "Borat" pocakos haverjának szerepével vált világhírűvé, szerepelni fog a "Get Smart." híres sztárokat felvonultató, nagyképernyős adaptációjában.

Steve Carell Maxwell Smart-ot alakítja, Anne Hathaway Agent 99-et, Alan Arkin pedig Chief of CONTROL szerepében lesz látható. Davitian játsza majd a KAOS nevű aljas szervezet főnökének, Terence Stamp karakterének gonosz segédjét.

„Ez az első olyan film az életemben, amelyben ennyi hírességgel dolgozhatom együtt," mondta Davitian. „Igazán nagy megtiszteltetés velük együttműködni."


Nemrégiben még Davitian epizódszerepeket vállalt olyan drámai művekben, mint a "Holes," "A Man Apart" (Túl mindenen) vagy a "SWAT", valamint olyan sorozatokban, mint a "Six Feet Under" (Sírhant Művek). Nyitott egy francia szendvicsezőt is a Los Angeles melletti Sherman Oaks-ban Dip néven, hogy ki tudja fizetni számláit  A "Borat"-ban alakított szerepe és a Golden Globes díjátadón való felbukkanása  azonban megváltoztatta az életét.

„Én csak egy kis színész vagyok, akinek végre sikerült!" - mondta. „És éppen ezen dolgozunk mindannyian. Az ember mindig szeretne egy szinttel följebb kerülni, és kamatoztatni képességeit, tehetségét.” „Idősebb vagyok, mint a legtöbb híres ember – 53 éves, és csak az utóbbi években váltam híressé. Nagyon jól érzem magam. Végre szeretem azt, amivel foglalkozom!”
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.03.06. 16:44
Ken Davitian, a névtelen színész, aki a "Borat" pocakos haverjának szerepével vált világhírűvé, szerepelni fog a "Get Smart." híres sztárokat felvonultató, nagyképernyős ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!