iPon Hírek

Borderlands 2 - megerősítve

Dátum | 2011. 08. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

UPDATE
A 2K Games megejtette a hivatalos bejelentést is, a Borderlands 2 a kiadó következő gazdasági évében fog megjelenni, ami 2012. április 1-én kezdődik. A folytatásban Pandora eddig ismeretlen tájaira visz majd az új kaland és az elmésen megírt új sztori. Jönnek új karakterek, képességek, ellenfelek, fegyverek és felszerelések. A játék kiérdemelte a Game Informer magazin következő számának címlapját is!


A Borderlands 2 már fejlesztés alatt áll a Gearbox Software-nél, a kiadó 2K Games hamarosan hivatalosan is bejelenti. Egy fejlesztőhöz közeli forrás szerint a játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik a jövő év folyamán. A játékról hónapok óta pletykálnak, ez a mostani a legbiztatóbb hír eddig róla. Először egy fejlesztő önéletrajzában bukkant fel a játék, azóta csak spekulációk voltak, sokan az E3-ra várták a nagy bejelentést.

Korábban Randy Pitchford is nyilatkozta egy alapvetően Duke Nukemről szóló interjújában, hogy szeretnék majd újra elővenni a franchise-t. "Azt elmondhatom nektek, hogy én és az összes kollégám a Gearboxnál, nagyon szeretjük a Borderlandset és nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen jól fogadták a vásárlók. Már több mint 4 millió példányt adtunk el belőle. Láthatjátok, hogy támogattuk is a játékot mint az őrültek, kapott egy csomó nagyszerű DLC-t. Képzelhetitek, hogy a jövőben még rengeteg mindent akarunk csinálni a Borderlands-zel."

"De tudjátok, csak azt jelentettük be, amit bejelentettünk, amit nem, az nem létezik," - fűzte hozzá titkolózva. "Egy olyan stúdiónál, mint a Gearbox mindig rengeteg terv és felmérés készül, de ezeket nem lehet azonnal ígéretté formálni a felhasználók felé."

Végezetül álljon itt a Borderlands webszéria 4. epizódja, mely a játék népszerűsítésére készült. A többi epizódot megtaláljátok a Gearbox hivatalos youtube csatornáján.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

25. infectedma...
2011.08.02. 21:54
Az első rész az briliáns volt. Ha készül második rész remélem csak még jobb lesz Egy vevő már biztos van
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. -Melkor-
2011.08.02. 23:27
Miért van a hír címében, hogy megerősítve, mikor nem jelentették még be és nem erősítették meg, hogy fejlesztik?

Amúgy várom a játékot, az 1 elég jól sikerült, viszont helyenként elég vontatott volt meg monoton, a kettőben remélem kicsit változatosabb játékmenetet adnak neki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. exec79
2011.08.03. 09:03
megnéztem ezeket kedvet kaptam a játékhoz megint
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. Malebolgia
2011.08.03. 10:16
Ahoz képest hogy úgy indult, hogy diablo fpsben, annyira nem fűzte be a reményeket, és az egyik olyan játék amit semmi pénzért nem érdemes megvenni, mert <mod: A kalózkodás elítélendő, akkor is ha egy játékban nincs vagy gyenge a DRM. - Pacman>
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. MasterMark
2011.08.03. 13:05
Malebolgia: bolond vagy?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. Malebolgia
2011.08.03. 13:36
Nem, én reálisan szemlélem a dolgokat.
Ameik cég ilyen hibát vét, hogy absolute nulla,zerus védelemmel látja a programját, azt ki kell használni.
Ez pont olyan, mint amikor sétálsz és a földön meglátsz egy 2000-est,azt is simán elteszed.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. yeezs
2011.08.03. 14:07
Ráadásul olyan dlc-kért kellett volna fizetni amik simán beleférhettek volna (vagy talán benne is volt még kiadás előtt) az alapjátékba.
Ezt leszámítva nagyon hangulatos volt, ritka az amikor több hónapig zúzok egy fps-t, ebben volt tartalom a kiegészítőkkel együtt rendesen, nagyon szórakoztató volt, várom a következő részt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. Malebolgia
2011.08.03. 14:59
yeezs : na igen,ezt ki sem emeltem

de masterchief izé mark tuti mindent, még az aknakeresőt is megveszi 3 példányban, mert ő annyira májer
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. MasterMark
2011.08.04. 13:20
Malebolgia: ÓÓÓ ha lenne rá pénzem tuti így lenne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. lackoo1111
2011.08.04. 18:23
Valaki már igazán kirúghatná Randy Pitchford-ot .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Magrathea
2011.08.04. 18:58
yeezs: Abszolút nem értek veled egyet a DL tartalmakkal kapcsolatban. A Borderlands sztorija tökéletesen kerek volt és jó hosszú is. A plusz DLC-k pedig mind jó nagyok voltak és abszolút megérték az árukat. Nem olyasmiket vágtak hozzánk amit 2 óra alatt ki lehet játszani, pedig sok kiadó/fejlesztő játssza ezt meg. Valóban kitettek magukért és minőségi letölthető tartalmakat kaptunk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. -Melkor-
2011.08.04. 19:26
Való igaz, hogy a Borderlands DLC-k jóval több játékidőt foglaltak magukba, mint más játékok DLC-i.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Krigg
2011.08.04. 19:39
Nah Borderlands volt az amit semmi penzert nem toltam volna egyedul vegig. Ellenben haverokkal jatszva utanozhatatlan
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Malebolgia
2011.08.05. 08:53
Pacman : <mod: Tartózkodjunk a személyeskedéstől.> akik nem látják be hogy az amit az ipar művel velük az utóbbi 8 évben <mod: átverés>, a kalózkodás most még inkább jogosabb mint valaha.Majd akkor lesz elítélendő a kalózkodás, ha minden egyes softwarenél, amit megvesz az ember, lesz support a megjelenés után is 3 hónappal, nem csak 3 napig /mert ha nem adnak el valamiből 1 milliót, csak 867K-t, akkor már a vízfejű marketingesek, meg az ilyen álszentek miatt <mod: Véleményt lehet sértegetés nélkül is közölni.> már veszteséges,azért azok az emberek akik megvették,tulajdonképpen le vannak szarva/, amíg úgy mind minden fizikai termékre, lesz garancia, tehát ha kiderült hogy az agyonhypolt szarjuk valójában 5 forint nem ér, akkor visszavihessem és visszakapjam a teljes összeget.Lehet nekiállnának akkor jó programokat készíteni, mert 1et nem tudnának eladni.Viszont így a warez is megszünne.Aki ezt nem látja be, az vagy vak, vagy hülye, vagy egy gyenge programozó, aki a sz@r termékét nem tudja eladni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Svindler Maleb...
2011.08.05. 14:58
Male: "Ez pont olyan, mint amikor sétálsz és a földön meglátsz egy 2000-est,azt is simán elteszed."

Ez elég sarkított és hamis példa. De ezekszerint ha meglátsz egy autót, benne a kulccsal, te simán elhajtasz vele? Vagy ha találsz egy pénztárcát még röhögsz is egyet a személyin lévő fotón, hogy ez a lúzer hagyta el? Vannak szoftverek amiken alapból nincs DRM (pár nagyon jó indie játék, a GoG játékai (akár a GoG-os Witcher 2)), ezeket akkor le _kell_ nyúlni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Magrathea
2011.08.05. 15:05
Malebolgia: Tűzzel-vassal próbálod igazolni azt, hogy szoftvereket lopsz. Nézd, ha nem tetszik valami, akkor szíved joga bojkottálni azzal, hogy nem veszed meg. Ahhoz viszont nincsen, hogy ellopd, végigjátszd, majd közöld, hogy mennyire rossz.

Tény, hogy vannak rossz játékok, vannak felülárazottak, rengeteg olyan letölthető tartalom van ami nem éri meg az árát és még sorolhatnám. Ezeket nem védtem és nem is fogom. A Borderlands viszont nem ebbe a kategóriába tartozik, úgyhogy még egyszer mondom: Rossz helyre vezetted a kereszteshadjáratodat. Ha dühös vagy, mert nem tetszik az irány, amerre a játékipar halad érthető, de ez nem csak a cégek élén álló üzletemberek hibája. Azt kapjuk tőlük amire igény van. Ha valami nem tetszik a felhasználóknak, azt nem veszik, ők pedig nem csinálnak majd többet. Ez van.

Az ipart csak úgy tudod befolyásolni ha megveszed azt ami tetszik és nem veszed meg ami nem. Az viszont, hogy mindenkinek nekitámadsz itt elfogadhatatlan. Kérlek próbáld higgadtan átgondolni a dolgokat és nem újabb céltáblát keresni magadnak. "jelige: Tisztelj másokat, akkor is ha nem értesz egyet, vagy legalább csinálj úgy. Kulturált emberek vagyunk." =)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. yeezs
2011.08.05. 15:09
Pacman: Jobban belegondolva igazad van, a dlc-k többek között engedték a további szintlépéseket is, új pályák, új fegyverek, új ellenek is voltak, az egyébként nagy általánosságban sok játékra vonatkozó kommentem ennél a stuff-nál nem érvényes. Így visszagondolva pont az előbb felsorolt érvek miatt kedveltem a Gearbox-t a Duke Nukem Forever megjelenéséig.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2011.08.05. 15:20
Azért sztem azt sem árt leszögezni, hogy iszony pangás van most pc-s piacon, amit pedig kiadnak, bár ne tennék.
Ezért is van ennyi lázongó komment többek között itt is, sok a szabadidő, kevés az értékelhető stuff, a fizetős dlc "bombáktól" meg már az emberek haja is égnek áll.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Sturmtiger
2011.08.05. 20:47
Bordelands kiemelkedően jó játék volt. Remélem ez is lesz olyan, vagy jobb, mint az első. DLC-khez, meg csak annyit, hogy szerintem csak a zombis DLC nem érte meg a pénzét, az kicsit együgyű volt, de a másik 3 mind tök jó volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. lackoo1111
2011.08.07. 17:03
@Malebolgia

Őszíntén megmondva már kurvára elegem van belőled és a hozzád hasonló a szoftverkalózkodást dicsőitő személyekből.Vásárolj meg valamit eredetiben,utána jogosan panaszkodhatsz ha valami nem tetszik.De ha lopsz,akkor legalább fogd be a szád.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Malebolgia
2011.08.08. 09:34
Most nem kimondottan a borderlandsról van szó, az tényleg elég jó lett, még úgy is hogy tele van hibákkal, mind mechanika mint bug szinten.
Arról van szó, hogy így ebben formában a,és főleg az utóbbi 8 évben, amit velünk művelnek softwareek piacán,az nem más mint átverés ,lehúzás.Pl nézzetek meg egy codot, 10 éves engine, 2 óra alatt végigtolható single, szvsz szánalmas gagyi hatásvadász, és papírmasé figurákból álló multi bélyeg méretű pályákon, amiért elkérnek átszámolva 10K-t cirka, és ezt minden évben, plusz a nulla tartalommal megjelenő dlckel megspékelve.És több mint 10 millió retardált megveszi évről évre.Nem csak a cod ilyen, az nfs, vagy az ea bármeik sportjátékára behelyetesíthető a fenti analógia.És csodálkoztok, hogy itt tartanak a mai játékok, 5lettelen fos szinte mind,amit csak a reklámmal adnak el.Ellenben support nincs, kivétel a wow, de másnál absolute semmi nincs,alapból úgy adják ki a szemetüket, hogy már megjelenés napján van kint patch,ami nélkül vagy játszhatatlan a progi amiért egy vagyon elkérnek, vagy el sem indul,és főleg a multis címeknél, hónapok kellenek hozzá, mire olyan a kiadás után olyan formába hozzák a sz@rjukat, hogy használható valamennyi.Ezzel szemben nincs semmien vásárlói garancia, ami a fogyasztót védené,vagy tudna reklamálni valahol, vagy ne adj isten visszakapná a pénzét.Szóval a kapzsi játékfejlesztők meg a vízfejű barom marketingesek bekaphatják.És a wareznak addig van/lesz létjogosultsága, amíg a fogyasztóvédelmi szabályok nem fognak a softwareekre is teljes mértékben vonatkozni.

lackoo1111: őszintén szólva <mod> elegem van a sok képmutató senkiből, aki veri a nyálát a sz@r softwareek mellet,<mod: Fogd vissza magad. - Pacman>


Svindler : ha annyira barom volt az illető, hogy benne hagyta a kulcsot, akkor simán /lehet megtalálná pár sarokkal arébb, vagy pár nappal később,de aki hülye haljon meg/, pénztárca dettó, mert ezek a dolgok nem számítanak lopásnak /nem én vettem el tőle erőszakkal,vagy csellel,egyszerűen a gyengébbet eltapossák,és nehogy azt hidd hogy a törvények ezt ellensúlyozzák,sőt csak erősítik ezt a hatást,de a politikai részébe most nem akarok belemenni/. <Mod helyett csak annyit kérdezek: Ismered azt a szót, hogy becsület? - Pacman>

Nem azt mondom,hogy amin nincs drm,azt csak törten kizárólag,mert ami jó játék, azt tessék megvenni,de évente 2 évente jó ha 1 cím van, ami méltó a 10-15-évvel ezelőtt kitaposott útra, és tényleg minőségi szórakoztatást nyújt, nem szutyok konzolátírat, vagy konzolszintre lebutított hulladék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Malebolgia
2011.08.08. 11:40
up!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Sturmtiger
2011.08.08. 12:23
Malebolgia Most nem azért, de megint magadnak mondasz ellent "mert ami jó játék, azt tessék megvenni", az előbbit meg már nem tudom másolni, mert már moderálták.

Amúgy ha megveszed a játékot, akkor mindent megkapsz ingyen, a terméktámogatástól a patchekig, és még érteni sem kell hozzá, mert install és már fenn is van. Csak pár példát mondok miért is érdemes megvenni bármilyen szoftvert:

- frissítéseket ingyen megkapod.
- vannak játékok amikhez ingyenesek a DLC-k
- van help a hivatalos fórumon
- játszhatsz multiplayert ranked szervereken
- ha megunod letörölheted, és az ISO nem foglal helyet a gépeden

Persze erre majd megint jön, hogy én egy ilyen szar alak vagyok aki egész nap a gép előtt ül, (mert te ugye nagyon tudod hogy ki mit csinál), illetve hogy majd apuci megveszi nekem a játékokat, hát nem, de mindegy. Azért a pár játékért amikért fizetek annyit bőven kibírok, ami meg rossz azt meg nem kell megvenni. (Nem letölteni, mert ha rossz akkor minek játszod? )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Malebolgia
2011.08.08. 13:29
Strumtiger : igen,mert tényleg van olyan,amit megéri megvenni,de nagyon kevés, ugye csak a saját példámból tudok kiindulni, amiket megvettem legutóbb, pl a Supreme Commander 1, ez egy zseniális, igazi korszakalkotó rts, rengeteg lehetőséggel,de support szinte nulla,és a gpg-net nevű förmedvény keretrendszerrel gyakorlatilag kinyírták a multi részét, vagy vegyük a Bad company 2őt, ez se volna rossz összeségében, de a béta sokkal jobb állapotot mutatott /én ez alapján vettem meg/, mint a végleges produktum, kellett hozzá 1 év és 3 patch /ez azért sok mindent elmond a fejlesztőkről,hogy 1 év alatt 3 javítás egy multira orientált programnál/, a hivatalos fórum meg semmit nem ért, az egész klánom írogatott oda, hogy miket kéne kijavítani,de azok az engine bugok mai napig megkeserítik az ember életét, mert nem foglalkoznak vele.Mint mondtam,nagyon kevés cégnél van tényleges support,ahol nem annyi hogy egy gép válaszolgat a levelekre,hogy majd javítjuk,de valójában semmi nem történik.És ezek azok a címek voltak, amikre így első látásra, illetve bétából szerzett tapasztalatból arra következtetésre jutottam,hogy érdemes a megvételre,de végül kiderült,hogy nagyon optimista voltam,ahhoz képest amit ki lehetett volna hozni ezekből a címekből.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Ver_Pistik...
2011.08.10. 14:13
Hali.Az a baj a mai játékokkal hogy nagyon kevés demo jön ki, ami kijön az is sokkal a megjelenés után.Így aki nem akar zsákbamacskát venni az vagy nem veszi meg a gémet vagy letölti kipróbálja és ha jó akkor megveszi. (én is ezen kategóriát erősítem)De csak úgy potyára megvenni egy 5-8-10-15 ezres gémet azért bátor dolog.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!