iPon Hírek

Borderlands 2 részletek

Dátum | 2011. 08. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Ahogy arra számítani lehetett, a Game Informer legfrissebb száma szolgáltatott nekünk néhány új infómorzsát a Borderlands 2-vel kapcsolatosan.

A 2012-ben érkező FPS-ben lesz 4 játékossal játszható kooperatív mód, az előző epizód választható karakterei pedig most NPC szerepet töltenek be. Helyettük így 4 teljesen új szereplő jön majd be. Az első 'Salvador, the Gunzerker', a címlapon közölt kigyúrt fazon. Ő képes lesz mindkét kezében fegyvert hordani, bármilyen legyen is az.

A Borderlands 2 pénzneme az Eridium, ezzel fejleszthetitek fegyvereiteket és járgányotokat. Az első rész 3 képességfás modellje ebben a játékban is visszatér.

A dinamikus fősztorival kapcsolatos küldetésekkel a történetmesélést próbálják majd elmélyíteni. A narratíva egy bizonyos cél megközelítésére épít majd. Az NPC-k sokat fejlődtek, a velük való beszélgetés interaktívabb lesz. Ja és a legfontosabb: újra láthatjuk a Claptrap robotokat! :)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. cashcool
2011.08.08. 14:15
nos akkor mik is a részletek? mert ez így egy nagy semmi
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Malebolgia
2011.08.08. 14:24
ez még a NULLÁNÁL is kevesebb, most őszintén ezért kellett ennyi infot kiadniuk, hogy UGYANANNYIAN lehet ezt is coopban tolni mint az előzőt,meg hogy lecserélték a pénz nevét?micsoda kreatív agyak vannak a gearboxnál is istenem....és ezek után még van,aki azt mondja vegyük meg a játékaikat....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Magrathea
2011.08.08. 16:11
You know what they say... If it ain't broke, don't fix it. Nem kell mindig mindenben az innovációt keresni. Ha hoznak új szereplőket új skillekkel, új sztorit, új ellenfeleket akkor én meg leszek elégedve. Nem vagyok egy über Borderlands rajongó, de jó játéknak tartom és eddig nem mondtak olyat a folytatásról, ami kétkedésre adott volna okot. Azt persze nem mondom, hogy tuti fix, hogy jó lesz, az a tesztből derül majd ki, de eddig nem mondtak semmi rosszat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Malebolgia
2011.08.08. 17:27
A borderlandos azért vártam anno, mert jó 5letnek tünt, ez a diablozzunk fpsben, coopban.Nálam ott bukott el, hogy igen komoly játékmechanikai hiányosságai vannak, nincs balance úgy istenigazából, és pár apróbb bug is keserít.Igaz, én nem is vettem meg, a törtel első perctől kezdve tudtam tolni amcsi arcokkal,egész jól elvoltunk.Míg kiismertem a hibáit,meg a játékot.Egyszóval,anno vártam az innovációt,főleg egy olyan csapattól, ami az Opposing Force kieget csinálta a HL-hez,ami kb felért az alapjátékkal,de sajnos azóta csak rontottak az imázsukon /ok nem feltétlen a borderlandal,mert ha azt nem erőltetik a szar kompromisszum konzolokra,akkor nyilván jobb lett volna, de pl a DNF szintén tőlük egy hányadék/.Szóval 2 akár még lehetne innovatív is,de nem lesz, mert már most azzal reklámozzák, hogy ugyanazt tudja mint az előző,csak mindennek más lesz a neve,ezzel szemben azzal kéne reklámozniuk,hogy leszarják a konzolosokat,és játékmechanikát csiszolnak,meg bugokat políroznak,és beleteszik mind ami visszafogott platformok miatt kimaradt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. cashcool
2011.08.08. 17:32
én nagyon sokszor végigtoltam pc-n törttel, és ma rendeltem meg goty xbox 360-ra mert annyira favorit nálam. Csak annyit akartam mondani, hogy többet is elárulhattak volna, mert rettenetesen várom már a megjelenést. Még jó, hogy sok remek játék megjelenik még addig
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Predash
2011.08.08. 23:18
Malebolgia, komolyan, <mod>, neked semmi nem jó, <mod>? Hihetetlen, komolyan. Mit vársz? Kijött már a GI borderlandses száma? Ki? Majd ha elolvastad, akkor szólj <mod>, és rájösz, hogy kicsit több infó lesz benne, mint egy címlap reklámja. <mod: Próbáljunk kulturált formában vitatkozni.>
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Malebolgia Preda...
2011.08.09. 09:26
<mod>
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Sturmtiger
2011.08.09. 15:31
<mod: De igen! Csakazériiiis! - Pacman>
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. vecsei321
2011.08.13. 19:31
szegény játék a képregényes beütése miatt nálam nem lett nyerő. Egyébként tényleg a balance is elég rossz volt az első részben
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!