iPon Hírek

Borderlands DLC infók

Dátum | 2010. 08. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Randy Pitchford reagált a Borderlands negyedik letölthető tartalmáról kiszivárgott információkra, de láthatóan nem idegesítette fel magát túlzottan a dolgon. "Olyan mintha elolvasnád egy film piszkozatát, amit még be sem jelentettek, nem hogy ki nem adtak." - nyilatkozta az IGN-nek. "Igen, talán megtudhatsz pár dolgot, de az még nem az igazi, csak megőrjít ha filózgatsz rajta."

A környezet, az ellenfelek, a küldetések, a karakterek és helyszínek... mindent kibányásztak az 1.31-es patch fájljaiból. Pitchford azért elviccelődött, hogy "tartogathat még pár szuperszaftos titkot" a tarsolyában.

A negyedik Boroderlands DLC egy Claptrap robot lázadásról szól, amit a Ninja Claptrap vezet. Elegük lévén a szolgaságból felkelnek a szabadságért. Még halott embereket is "feltámasztanak" néhány robot alkatrésszel megtoldva, hogy segítsenek harcolni az ügyükért. Találunk majd köztük néhány ismerős arcot... :)

Amennyiben kíváncsiak vagytok a kiszivárgott dolgokra, rágjátok át magatokat a Gearbox fórumokon, találtok infót bőségesen. A DLC egyelőre nem kapott megjelenési dátumot.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. -Melkor-
2010.08.06. 19:44
Remélem hasonló hosszúságú lesz, mint a harmadik DLC, az nagyon tetszett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Synitka
2010.08.06. 20:49
Ezt a játékot részemről örökké folytathatnák!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Freeman900...
2010.08.06. 21:05
Hali, nekem is megvan a játék a 3 DLC-vel az Zombiszigetet már megtaláltam, de a többi DLC-t hogyan tudom előhozni? illetve hanyas szinten? (Zombi szigeten 15nél jártam először, aztán otthagytam, de most meg úgy vettem észre fejlődik az a helyszín a karakteremmel együtt szóval nem tudom mikor kéne oda áttérni) 1-2 infó-t osszatok meg velem kérlek, esetleg külföldi oldalak linkjei is jók
Amúgy nagyon tetszik a játék, mindenkinek ajánlom, egyedül is élvezhető de ha többen vagyunk COOP-ba akkor egyenesen Isteni
Jelenleg a legnagyobb a karakterem az 40es Siren, van egy másik kari amit meg csak COOPERATIVAN csinálok az 31es Brick
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. -Melkor- Freem...
2010.08.06. 21:15
A New-U stationökben tudsz utazni a második és harmadik dlc helyére. A második lényegében egy gladiátorjáték különböző pályákon. A harmadiknak van némi sztorija is, azután játszódik, miután befejezted az alapjátékot, az Atlas visszajön bosszút állni.

A zombisban pedig mindig hozzád igazodik az ellenfelek szintje, ha jól tudom.

http://borderlands.wikia.com/wiki/Borderlands_Wiki

Ezen az oldalon kb mindent megtalálsz, amit csak akarsz tudni a Borderlandsről.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. BitiOne
2010.08.08. 14:34
Freeman9005: a zombisnál egyedül arra figyelj, hogy amikor végigtolod akkor a kis "faluban" hozzáférhetsz egy fegyverautomatához ami ha jól emlékszem 40-es szinttől használható fegyvereket ad. Ha nincs meg a szinted akkor nem kaphatod meg őket. Én is ebbe a hibába estem (én 0-ás szinttel mentem oda, na úgy kemény volt HEHE).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!