iPon Hírek

Borderlands iOS-re a régi hősökkel

Dátum | 2012. 10. 24.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Gearbox lerántotta a leplet az október 31-én megjelenő Borderlands Legends-ről [elég béna hangzása van, de sebaj]. Az iPhone-ra és iPad-ra álmodott új játék ára mindössze 5 dollár lesz.

Az új Legends is akció-szerepjáték lesz, milliónyi fegyverrel és loottal, de mégis egészen más, mint amit megszokhattunk. Itt mind a négy régről ismert hőst irányíthatjátok egyszerre, méghozzá izometrikus nézetből. Ez természetesen behoz egy új stratégiai szintet a játékba, ami az iOS-es játékok közt amúgy is nagyon népszerű. A karaktereiteket, vagyis az első játék sztárjait (Lilith, Brick, Roland, Mordecai) most is szájízetek szerint testreszabhatjátok, gyűjthettek nekik tapasztalati pontokat és leoszthatjátok a képességpontjaikat.

A játékban random feladatok váltják majd egymást, és lesznek jó kis boss harcok is, melyekben ügyesen ki kell majd használnotok a fedezék alapú harcrendszert. A fejlesztők kifinomult érintőképernyős irányítást és letisztult UI-t ígérnek nekünk, a megszokott és közkedvelt inventory menedzsmenttel együtt.

Az Entertainment Weekly büszkélkedhet az első exkluzív bemutatóval, ott találhattok még screenshotokat, a hivatalos honlaphoz katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Whysper
2012.10.24. 18:29
Nekem ez kell de csak androidra!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!