iPon Hírek

Bővíti szolgáltatásait a GOG.com

Dátum | 2011. 11. 18.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A GOG.com új játékok forgalmazásával bővíti ki szolgáltatását, ezzel készenáll, hogy felvegye a versenyt a Steammel és az Originnel. A DRM-mentességéről ismert disztributor szeretne a második legnagyobb független digitális forgalmazó lenni az interneten. A GOG továbbra is bővíti klasszikus játék kínálatát, amely eddig a fő profilja volt, de 2012-13-ban újabb játékokat is fog forgalmazni és bizonyos forgalmazókkal exkluzív szerződést kíván kötni egyes játékokra.

A GOG eddig a három éves, vagy annál régebbi nagy klasszikusokat forgalmazta igen kedvező árakon. Az új játékok természetesen többe fognak kerülni, de a cég szeretné megtartani alapfilozófiáját, amely szerint eddig működött: teljes DRM-mentesség, kedvező árak mindenütt a világon, és extra tartalmak.

Guillaume Rambourg igazgató ígérete szerint 2012 végére több, mint 400 játék lesz a GOG.comon. "Szeretnénk szorosan együttműködni azokkal az ambíciózus fejlesztőkkel és független kiadókkal, akik átérzik azt a szellemiséget, amit a GOG képvisel. A The Witcher 2 GOG.com-os üzleti sikerének köszönhetően egyre többen ébrednek rá, hogy egyetemes értékeket képviselünk. Egyre többen keresnek fel minket és kérnek fel játékaik forgalmazására. Eddig klasszikus PC-s játékokkal foglalkoztunk, itt az ideje magasabb szintre vinni a dolgot: szeretnénk a legjobb alternatív digitális disztribúciós platformmá válni, amelyen minden PC-s játék megtalálható."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Csocso123
2011.11.23. 08:08
Én ezt nem igen értem valszeg öreg vagyok már az ilyen újításokhoz, valaki elmagyarázhatná. Az a gondom hogy ha innen veszek egy játékot letöltöm az miben különbözik a feketén letöltöttől. Vagyis ha ellenőriznek miből látszik hogy ezt vettem pénzért és nem letöltöttem ingyen valahonnan.
Mert ugye amit megveszek a boltban ahhoz van számla tok hologramos dvd stb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!