iPon Hírek

Bővül a Champions Online

Dátum | 2010. 01. 29.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Cryptic a friss tapasz kiadása mellett bejelentette, hogy éppen vadul dolgozik egy kiegészítőn a szuperhősös MMO játékához. Az egyelőre el nem nevezett tartalom egy új várossal, Vibora Bay-el bővíti a Champions Online világát.

Ez gyakorlatilag egy hiánypótlás lesz, a 37-40-es szintű játékosoknak ugyanis nem volt elég küldetésük a fejlődéshez. Mostantól lesz. Rátérve a most megjelent patchre, abban egy "kis" erő és tárgy kiegyensúlyozás foglal helyet, valamint megkísérelték megoldani a Lemuria zóna lag problémáit. Ezeken túl még alkalmaztak néhány kisebb változtatást a Nemesis, craft és loot rendszeren.

A Champions Online közössége egyik hírtől sem kapott szárnyakra, reméljük azért nem sülnek majd el túl rosszul. A Vibora Bay-es kiegészítő fizetős lesz, de azért nem fog annyiba kerülni, mint egy teljes játék, csak egy új zónát hoz be, szóval ennek megfelelő ára is lesz. (Legalábbis ezt ígérték.) Igaz, van abban némi igazság, hogy az ilyen hiánytoldozás a szintlimit alatt nem kéne, hogy fizetős legyen, de hát ez van.

A patch kijövetelekor egyébként általános szerver lag, login problémák és egyéb hasonló tünetek ütötték fel a fejüket, de ez talán megbocsátható, ez még a WoWnál is hasonlóképp ment/megy. Mentségére legyen mondva a Crypticnek, hogy most nagy rajtuk a nyomás, hisz jövő héten startol a Star Trek Online!

Champions Online

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!