iPon Hírek

Bővül a THQ Bundle

Dátum | 2012. 12. 11.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy a THQ milyen fantasztikus Humble Bundle pakkal rukkolt elő, a gyűjteményes csomagba most bekerült a valós idejű stratégiai játékok egyik nagy klasszikusa, a Warhammer 40K: Dawn of War is, amit mindenki megkap, aki többet fizet, mint az átlag vevő, ez az összeg jelenleg 5,68 dollár. Szokás szerint mi választhatjuk ki, hogy mennyit szánunk jótékonysági célokra és mennyit kapjon a kiadó. Eddig közel 800 000-en vásárolták meg a pakkot, és a számláló még mindig szépen pörög felfelé, a beérkezett összeg is majdnem elérte a 4,5 milliót. Azt nem közölték, hogy ebből mennyi jutott eddig a THQ-nak, de az biztos, hogy ez a nagyszerű ötlet sokat segít a komoly anyagi gondokkal küzdő kiadónak, amely sajnos jó ideje a csőd közeli állapotban van.

Az akcióba maga a THQ elnöke, Jason Rubin is beszállt saját pénzéből 1050 dollárt fizetett a pakkért, de más vezetők is részt vettek, a CEO, Brian Farrel pl. 1650 dollárral, és a World of Tanks csapata, a wargaming.net is beszállt 1600 dollárral. A toplista élén a titokzatos McJohn nevű figura áll, akinek érdekes humorérzéke van,  ugyanis pontosan egy centtel fizetett többet, mint a THQ CEO.

Az akció, amelyben 9 olyan nagyszerű játékhoz juthatunk, mint pl. a Darksiders, Company of Heroes, vagy a Saints Row még másfél napig tart. Hajrá THQ!
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. patrik2991
2012.12.11. 15:25
Hát, szerintem gáz, hogy a THQ saját emberei vezetik a listát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Morte
2012.12.11. 16:56
Ez bevált szokás, nekik ilyenkor példát kell mutatni, főleg most, hogy bajban van a cég.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. OrvAjn69
2012.12.11. 16:56
Most már nekem is megvan a pakk! 7 USD-t perkáltam. És valóban benne van Dawn of Wars is! Hülyének is megéri...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. zserrbo
2012.12.12. 12:10
A Dawn of War 40k-val játszik még valami multiban? Illetve hogy megy ez ott. Van egy szerver és azon játszunk vagy aki játékot akar kreálni magának hostol, mint a C&C3-ban, amit megvettem aztán annyit is ért, mert minden játékos pingjének jónak kell lennie és digi nettel is volt, hogy az én pingem se lett jó, rengeteg ideig tartott mire elkezdődött a játék. Szerintem az használhatatlan rendszer, kár volt megvennem is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!